Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Seznamka jen pro ošklivé má úspěch!

Ošklivých lidí je údajně více než dost. A jejich možnosti k seznámení? Ty nejsou nijak valné. V Anglii proto vznikla seznamka, která se specializuje na nepohledné klienty...

I škaredí můžou mít lásku
Velký nos. Dvojitá brada nebo nadváha? Žádný problém. I přes tyto „chybky na kráse“ máte šanci najít milující protějšek.

Alespoň to tvrdí anglická internetová seznamka na stránkách www.theuglybugball.com. Podle ní je totiž polovina Angličanů škaredých, ale jen 15 % obyvatelů této ostrovní země oplývá krásným zevnějškem. A to je na seznámení zatraceně málo.

Žádná přetvářka

Podle seznamky mají ošklivější jedinci hezčí duši, jsou lepší milenci a na první schůzce od protějšku neočekávají žádné zázraky...

Možná, že právě to dalo dohromady pár, který letos chystá svatbu. Tom Clifford a Janine Walkerová ještě donedávna žili osamělý život, než se ovšem zaregistrovali na seznamce pro ošklivé. Stačil pouhý měsíc, pouhé čtyři schůzky a milenci ohlásili zásnuby. Svatbu plánují ještě letos.

„Věděl jsem, že je to ta pravá. Máme totiž hodně společného. Oba milujeme fast food, jídlo u televize... Zkrátka nemusíme před sebou hrát žádnou komedii,“ říká nadšený ženich.

A konečně našel tu pravou
Cliffordovi je 36 let a pracuje jako pokrývač. Jeho tvář je prý tak nehezká, že se při pohledu na ni rozpláče každé malé dítě.

„Spousta žen si kvůli mému vzhledu ze mě dělala srandu. Říkal jsem si, že jsem asi hodně ošklivý na to, abych pro sebe naše tu pravou. Všechno se změnilo, když jsem potkal Janine. Je tak krásná a já ji strašně miluju. Pořád nemůžu svému štěstí uvěřit,“ rozplývá se nad svou vyvolenou Clifford.

Metr na krásu...
Zdá se, že osamělých „ošklivců“ je na světě dost. Stránky internetové seznamky jsou totiž plné různých fotek, jmen a profilů. Někteří lidé však nejsou tak „strašní“, jak se prezentují.

V dnešní době, kdy je všechno postaveno jen na „sexy vzhledu“ si může spousta „normálně“ vyhlížejících lidí připadat jako netvorové. Ve skutečnosti to však vůbec nemusí být pravda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49