Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Montag / foto: Shutterstock

Heidi Montagová kvůli plastikám na mizině!

Prý neměla tolik utrácet za plastické operace a uvažuje o bankrotu.

Heidi Montagová a Spencer Pratt, hrdinové amerických reality show, rozfofrovali 10 milionů dolarů (173 milionů Kč). Nakupovali luxusní auta, kosmetické operace a vydali neúspěšné album. Teď dluží na daních 2 miliony Kč (35 milionů Kč) a uvažují o vyhlášení bankrotu.

Bývalé hvězdy seriálu The Hills se už prý přestěhovaly do domku na pozemku Prattových rodičů, protože si nemohly dovolit platit 35 000 USD (600 000 Kč) měsíčně za dům v Malibu.

Rozvod kvůli TV

Heidi a Spencer se také přiznali, že jejich rozvod byl hraný. Prý dostali "laso" od britské společnosti ITV, která jim nabídla peníze za možnost točit jejich rozchod naživo.

"Rozvod proběhl, jen důvody byly jiné než u většiny lidí. Byl to jediný způsob, jak udržet Heidinu kariéru, protože mne diváci moc rádi neměli," řekl Pratt americkému listu Life and Style.

Plastiky za statisíce
Blonďatá Heidi přiznává, že také lituje peněz, které utratila za deset plastických operací.

"Za operace a následnou péči jsem utratila jmění. Měla jsem soukromé zdravotní sestry, které za mnou chodily dvakrát denně celé dva měsíce na rehabilitaci a převazy. Každá návštěva přitom stála dva tisíce dolarů," svěřila se Montagová.

Kšefty nejsou věčné
Oba si prý mysleli, že jim sláva vydrží celá léta. Nebyli připraveni na to, že MTV jejich show zruší.

"Mysleli jsme si, že The Hills bude stejně úspěšné jako původní seriál 90210 a že z toho budeme žít dalších deset let. Myslím, že jsme prostě neměli utrácet. Měli jsme šetřit. Způsobili jsme si to sami a připadám si jako idiot," dodává Pratt.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11