Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Skandál: Trenérka (42) spala s třináctiletým klukem

Občas se stane, že si ženy vybírají mladší partnery. Ovšem trenérka házené (42) to opravdu přehnala. Svedla totiž k sexu jednoho ze svých svěřenců (13), hráče žákovského týmu.

Občas se stane, že si ženy vybírají mladší partnery. Ovšem trenérka házené (42) to opravdu přehnala. Svedla totiž k sexu jednoho ze svých svěřenců (13), hráče žákovského týmu.

Teď si posedí skoro dva roky za mřížemi. Kuriózním případem se zabýval zemský soud v rakouském vídeňském Novém Městě.

Víc než házená

Ukázalo se, že nepřípustný sexuální vztah započal už na konci roku 2009. "Časem se trenérka a chlapec sblížili i jinak než jen na palubovce," konstatoval podle serveru nachrichten.at státní žalobce Norbert Hauser.

Poukázal přitom na fakt, že obžalovaná se s nezletilým sportovce vícekrát scházela před nebo po trénincích a rozhodně přitom nekonzultovali střelbu na branku, sedmimetrové hody ani zónovou obranu.

V prosinci loňského roku prý přerostly jejich kontakty ve vzájemný cit a dospělá žena se školákem začala "vážně chodit". Letos v únoru se spolu poprvé vyspali - chlapci bylo teprve třináct let a sedm měsíců!

Velmi přísný trest
Obžalovaná se před soudem přiznala a byla za nepřípustný sex s nezletilým odsouzena k 22 měsícům pobytu v žaláři.

"Trest je bezpochyby neobvykle přísný," konstatovala soudkyně Alexandra Baumannová, když zdůvodňovala vynesený rozsudek.

Soud tak chtěl jak obžalované ženě, tak i celé společnosti dát najevo, že intimní kontakty mezi dospělým a dítětem nelze v žádném případě akceptovat, třebaže k nim docházelo na základě "vzájemného citu a náklonnosti".

Rozsudek ještě nenabyl právní moci, protože státní zástupce si ponechal zákonnou lhůtu na rozmyšlení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32