Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Simona Krainová / foto:

Česká kráska Krainová končí s modelingem

Končím s modelingem, teď jsem matka, šokuje Simona Krainová.

V nákupní galerii v centru Prahy se po vzoru Milána a New Yorku uskutečnila v pátek (12. 11.) první Módní noc. Tváří unikátní akce se stala topmodelka a novopečená maminka Simona Krainová.

Nechtělo se od syna
Ta se Korzu svěřila, že se rozhodla pověsit modeling na hřebík. Alespoň na čas. "Když jsem poprvé uviděla Maxe, nemohla jsem uvěřit, že vidím svého syna. Byl tak sladký, malinký a bezbranný," prozradila Simona.

Zahrnul ji prý takový pocit něhy a starosti o něj, že ho jen nerada opouštěla. Ráda ale dodržuje, co slíbila. "Chtěla jsem dostát svým pracovním povinnostem. Je to pro mě první a na nějaký čas také poslední zakázka po porodu," svěřila se novopečená maminka, o jejíhož osmidenního potomka se ten večer starala starší sestra Yvonna.

Pomáhá i tatínek
A pozadu, co se týče péče, prý nezůstává ani tatínek, podnikatel Karel Vágner ml. Ten už má z předchozího vztahu tříletého syna.

"Sice zatím v mateřských povinnostech vedu, učím se kojit a jako první jsem samozřejmě Maxe koupala, ale jak znám Karla, rychle mě dožene. Když vidím, jak se stará o svého prvorozeného syna Karla, mám se od něj ještě co učit. Max bude mít nejlepšího tátu pod sluncem," pochválila modelka manžela.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19