Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kanadský žert: Důvěřivý důchodce na rozkaz zdemoloval pokoj

Třiasedmdesátiletý Joseph Jones zdemoloval televizi, zrcadla, záchod a stěnu, než si uvědomil, se stal obětí krutého žertu.

Joseph Jones pobýval v hotelu Motel 6 v Jižní Karolíně, když mu pozdě večer zavolal neznámý člověk.

Ten tvrdil, že je manažerem hotelu. Starého muže podle informací Orange News poprosil, aby mu pomohl najít a zbavit se několika velmi nenápadných skrytých kamer, které v pokoji umístil minulý host.

Prkénkem do televize
Penzistu nejdříve poprosil, aby vypnul televizi a záchodovým prkýnkem ji rozbil a podíval se dovnitř.

Když televize útokům prkýnkem odolávala, řekl Jonesovi, aby ji radši vyhodil oknem ven. Pak volající tvrdil, že za zrcadly jsou schovány další kamery, a nařídil mu, aby se k nim dostal pomocí hasáku, který v pokoji najde.

Zničit trpaslíka
Nakonec šprýmař neodolal a zřejmě se rozhodl důchodcovu důvěřivost prověřit pořádně. Řekl mu totiž, že se ve vedlejší místnosti zabarikádoval 130 cm vysoký trpaslík a že by bylo dobře, kdyby Mr. Jones policii pomohl tím, že se k němu probourá. A než se ostatní hoteloví hosté vzbouřili a zavolali manažera, starý pán se opravdu do vedlejší místnosti provalil.

Policie města Spartanburg potvrdila, že k podobným incidentům bohužel dochází po celých Spojených státech. Žádné obvinění však nebylo na důvěřivého, ale ničivého důchodce vzneseno.

"Jsme rádi, že ačkoliv pokoj a jeho zařízení utrpělo škody, nikdo z hostů ani zaměstnanců nebyl zraněn," okomentoval šprým mluvčí motelu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8