Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Josef Karas / foto: Korzo

Druhý nejkrásnější muž světa hledá tu pravou

Krasavec Josef Karas prý má na ženy smůlu, proto stále hledá tu pravou.

Josef Karas, loňský druhý nejkrásnější muž světa a nejkrásnější z Česka, je prý tolik obletovaný ženami, že nyní nemá čas na lásku. Příliš se věnuje práci.

Smůla na holky
"Především rozjíždím agenturu pro krásné a talentované muže," svěřil se Korzu Karas, profesí sportovní konzultant z Obrnic u Mostu.

"Nemám vůbec čas na zábavu, pracuji od rána do večera. Přes den lítám jako slepice bez hlavy a do noci sedím u počítače a věnuji se své podnikatelské činnosti," tvrdí krasavec, který prý nemá štěstí na ženy.

Dokonce byl už i zasnoubený, ale kvůli jeho pracovnímu vytížení se s ním jeho partnerka rozešla. Zatím žije sám a nová love story ho prý snad čeká.

Oči mám po mamince
"Vystupuji také na módních přehlídkách. Stal jsem se i tváří pro firmu, která mužům prodlužuje vlasy, a tak předvádím různé procedury, jež to mají dokázat. Pro jednu italskou banku dokonce vystupuji v reklamě jako instalatér. Natáčeli jsme to v pražském hotelu Praha a bylo to moc zábavné," tvrdí sexy symbol, který má velmi rád své rodiče, a ti se v něm zase vysloveně vidí.

"Jsem po nich. Otec je velmi elegantní a máti mi dala onen dar očí. Mají ze mne radost," dodává Josef.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37