Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: feelfreetosmile.com

FOTO: Povlečení dělá spaní

Vtipná a originální povlečení nejen na noc.

Posteli dá dokonalý vzhled až povlečení. Nejde jen o hygienické hledisko, ale hlavně o možnost vyjádřit se. Svůj světonázor nemusíte dávat najevo jen oblečením či účesem. Jen ať každá návštěva pozná, co jste zač! Tady máte pár tipů!

Povlečení jako iPod
Jste závislí na elektronických hračkách natolik, že spíte s mobilem pod polštářem? Teď můžete spát iPodem přikrytí! Vtipné povlečení ve stylu oblíbeného přehrávače udělá radost nejen každému majiteli této hračky.

magazin.cz

Povlečení jako kniha
Pokud jste z těch, co mají byt zaplněný knihami, které přetékají z polic a zabírají každé myslitelné místo, znamená to, že máte knihy opravdu rádi. A taky že hodně čtete. Povlečení s příběhem můžete číst těsně před spaním, a jelikož jsou písmenka dost veliká, tak klidně i při baterce.

magazin.cz

Něco pro DJe
Celou noc jste propařili na party a teď ne a ne usnout, protože jste tak rozjetí, že nevydržíte v klidu? Zda vás povlečení s gramofony dokáže zklidnit, netušíme, ale atmosféru sobotní noci vám bude připomínat celý týden.

magazin.cz

Peřina pro mediky
Humerus, os temporale, femur seu os femoris... už vám z těch kostí jde hlava kolem? Zkoušky za dveřmi a vy si pořád pletete os occipitale s os sphenoidale? S povlečením s kostrou můžete opakovat i ve spánku!

magazin.cz

Nevstupovat!
Do postele samozřejmě můžete. Toto povlečení se bude zamlouvat všem kriminalistům, profesionálním i amatérským, milovníky forenzních seriálů nevyjímaje.

magazin.cz

Sem, prosím
Abyste si nespletli, čí je které strana postele, máme pro vás jednoduché řešení. Vkusné povlečení s jednoduchou symbolikou vás navede, i když nebudete zcela při smyslech (nespadnete na manželku...) Druhý motiv vám připomene, na co si máte nechat zajít chuť. Praktické, protože se vyhnete nejapným výmluvám na bolest hlavy.

magazin.cz

Pro dámy
Toto je vysněné povlečené všech nezadaných žen. S tmavovlasým krasavcem v posteli se nikdy nebudou cítit samy...

magazin.cz

Vlhký sen
S tímto povlečením můžete kamarádům tvrdit, že vás v posteli čekají čtyři supermodelky a nebudete lhát...

magazin.cz

Vzpomínka
Povlečení s potiskem starých krabic je speciálně určené všem milionářům, kteří začínali doslova od nuly. Aby nikdy nezapomněli, kde zase můžou skončit...

magazin.cz


Splněné přání

Chtěli byste mít doma anděla, nebo raději ďábla? Nebo jste z těch, kteří mají chuť své drahé polovičce něco vrazit do hlavy? Tímhle povlečením můžete získat alespoň iluzi.

magazin.cz

Pro pány
Tohle je přesný opak povlečení pro dámy. Je hezké se ráno koukat na krásnou, spící (věčně) tvář...

magazin.cz

Dokonalé tělo
Kdo by ho nechtěl. Alespoň pod peřinou to může být pravda...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47