Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: do-while.com

5x extrémní modifikace. Zírejte!

Jsou odlišní už na pohled a to se jim líbí. Poznejte pět lidí, kteří se nebáli a upravili si zevnějšek podle svého.

Trochu neobyčejný chlap
Tenhle chlapík s vytahanýma ušima není nikdo jiný než novinář Etienne Dumont, který píše pro ženevské listy. Není to tak dávno, co propadl tetování a nechal si na těle zvěčnit několik obrázků.

Jenže pak objevil silikonové implantáty a bylo jasno - musel je zkusit, protože jsou tak krásné... Na hlavě mu proto ze dne na den „vyrostly“ pořádné silikonové rohy.

Jenže pak... pak se Etiennovi zalíbily obří díry v uších. Roztáhnul si boltce až do extrémní velikosti, aby mohl nosit obří kruhy o rozměru 18,3 centimetrů. Jeho „děrovací“ nálada však tím neskončila, pak přišlo na řadu místo pod dolním rtem.

Zkrátka image tohoto chlápka vypovídá o jeho různých „módních“ vlnách. Která bude další?

magazin.cz

Černočerný Lucky Diamond
Novozélanďan Lucky Diamond Rich měl pocit, že jeho přirozená (béžová) kůže je nudná. A tak se rozhodl ji trochu „osvěžit“ tetováním.

Strávil tisíc hodin v tetovacím salonu, kde ho pěkně vybarvili do černa. Ale nakonec to s ním nebylo tak černé...

Tedy, i na těle tohoto nejvíce potetovaného muže planety jsou jistá „bílá místa“ - je jím oční bělmo, ale i drobné bílé tetování na obličeji a větší bílé tetování na hrudi. Inu černobílá klasika letí nejen v módě, ale i v tetovacích salonech!

magazin.cz

(Ne)pracant s implantáty
Pro krásu se musí trpět. Tedy alespoň podle tohohle mladíka, který si nechal dát své vysněné implantáty. Sice si vizáží vysloužil zájem médií (udělal už sedm interview), ale co se týče obyčejné práce, má smůlu. „Netušil jsem, že to bude takový problém,“ přiznává.

magazin.cz

Pohled, který se nezapomíná
Kanaďan Pauly Unstoppable má kromě extrémního piercingu, implantátů a tetování ještě jednu novinku. Stal se prvním člověkem, který podstoupil tetování očí. Jeho očka jsou teď nezapomenutelná...

magazin.cz

Jak zákrok probíhá? Tatér napíchl rohovku tohoto extravagantního chlapíka a šil do ní jehlou tak dlouho, až byly jeho oči kompletně modré. Pak smíchal modrou tetovací substanci s antibotickou oční lázní. Výsledek vidíte na obrázku.

magazin.cz

Pokud byste chtěli totéž, raději si počkejte, zda se časem neprojeví vedlejší účinky zákroku. Není totiž zatím jasné, jestli muž toto „zdobení“ neodnese slepotou.

Taková „velká kočka“
Ččččččč... Copak to je za šelmičku? Je trochu divná, ale jinak docela přítulná... Padesátiletý Dennis Avner se vždycky tak trochu cítil jako tygr. A tak se rozhodl jít se svými pocity ven a svou vizáž si upravil tak, aby jako tygr vypadal. Nechal si naříznout horní ret, udělat špičaté zoubky a upravit uši, aby byly kapku špičatější.

Věrohodnost jeho kočičímu vzhledu dodaly i silikonové vycpávky tváří, tetování a decentní piercing obličeje. Grrrrr...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47