Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Zdvořilost se vyplácí. Pustil ženu ve frontě a vyhrál stamilióny!

Slušnost se vyplatila postaršímu muži... Díky tomu, že se nehádal se ženou, která ho ve frontě předběhla, vyhrál 741 milionů pesos (320 milionů Kč).

Postarší muž stál ve frontě na lístky do Lotta, když se před něj hrubě natlačila nějaká žena. On ale neprotestoval. Nic neřekl, když na něj přišla řada, koupil lístek... a vyhrál.

Královský jackpot
Filipínská loterie uchovává jména výherců v tajnosti, ale šlo o asi šedesátiletého muže, který momentálně žije v USA. Na Filipíny zajel jen navštívit rodinu.

Měl opravdu velké štěstí: v dané loterii totiž nikdo nevyhrál první pořadí od 15. května a od té doby bylo losováno šestaosmdesátkrát. Nahromadil se tak vůbec největší jackpot v dějinách země a losovací lístky si kupovaly miliony lidí.

Opravdu gentleman

Výherce přiznává, že nesází pravidelně a na tažená čísla se týden nepodíval. Až pak si vzpomněl... a zjistil, že je z něj milionář.

"Říká, že když vyhrál, pořád litoval tu ženu, jakou měla smůlu. Kdyby byla jen trochu víc trpělivá, mohla mít stamiliony ona," řekla reportérům AFP mluvčí filipínské loterie Margie Juicová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11