Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: dont-panic.co.uk

FOTOVTÍPKY: Stařenky paří o sto šest!

Silvestr s babičkou? Nuda? No, jak se to vezme. Některé stařenky se umí totiž pořádně rozparádit a pak baví celou společnost.

Když žena miluje whisky
Jestli si myslíte, že ženy nad šedesát jsou již odepsané a slavnostní chvíle Nového roku tráví se štamprlátkem vaječného koňaku, jste na omylu. Některé babči totiž mají v oblibě spíše tvrdý alkohol. Paní na obrázku neskrývá svou vášeň pro whisky a své mega lahve se drží jako klíště! Co kdyby jí upadla a rozbila se. Jaká by to byla škoda!

magazin.cz


Vykouříme dýmku míru...
Tak tahle dáma spíš než alkohol miluje tabák. Pokud byste si tedy chtěli s někým dlouze postát na cigárku, zdá se, že jste právě našli sparing partnerku. Horší ovšem je, že babča dlouze šlukuje a téměř vůbec nemluví.

magazin.cz

Ukážu ti, kdo jsi
Bělovlasá dáma v brýlích má už za sebou pár panáků. A tak každému v místnosti upřímně naznačuje, co si o něm myslí. Někdo z toho vyjde jako paroháč, jiný ještě hůř. Jak se říká: „Starým lidem se neodporuje.“ A tak je otázkou, kdo přidrzlé babče konečně zatne tipec.

magazin.cz

Odvázaná seniorka
Dáte čouda? Ale proč ne. Babča na fotce však není troškař a místo klasické sparty, petry nebo marlborky jede doutníky. Budete jí stačit?

magazin.cz

Bacha, bryndám!
Ale jo, občas se stane, že narazíte na abstinentku, která se neumí poprat s obyčejným pivem v plechovce. Ale nevěšte hlavu – nebude nuda, spíš naopak! Babičce postačí pár loků jakéhokoliv alkoholického nápoje a bude v ráži jako nikdy předtím. Ale pozor, moc ji zase nepřepíjejte, protože by hrozilo, že vám bude celou silvestrovskou oslavu vyprávět rodinnou historii, která se datuje od vašeho prapředka z 19. století.

magazin.cz

Hrnečku vař!
No jo, je to pravda – většina starších dam miluje sladké. Tato paní nebude výjimkou. Místo novoročního šampáňa by si raději dala svařáček do hrníčku. Zbyl ještě nějaký?

magazin.cz

Leťs dance!
Veteránka s natočenými kadeřemi tančí na parketu jako divá. Aby ne, když jejími spolutanečníky jsou mladí zajíčci. Teď si musí jednoho chytnout a trochu si ho vychutnat. Takové slastné objetí se zase pár let nemusí opakovat.

magazin.cz

A jdeme do finále – stovka na krku!
Kdybyste ji zvali na pařbu, asi už nepřijde. Stoletá babička už pár let zásadně řádí doma. Narozeniny slaví jedině se zapálenou cigaretou. A co říká na to, že kouření škodí zdraví? Na takové otázky stařenka nikdy neodpovídá. Ona je totiž neslyší, tedy nechce slyšet. Tak hurá do další stovky!

magazin.cz

Jsem (po) v tahu...
Šťastný nový rok? Tak to je vtip! Paní vracející se na svém vozítku z tahu to napálila do svodidel a hned slízla pokutu. To nám ten rok 2011 pěkně začíná...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52