Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoria / foto: Shutterstock

Longoriová opravdu zoufalá: její restaurace zbankrotovala

Herečka Eva Longoria požádala o přiznání bankrotu pro svou restauraci a noční klub Beso ve státě Nevada.

Restaurace prodělávala 76 000 dolarů (1,4 milionu Kč) měsíčně a jen na nájmu už byla dlužná 1,8 milionu dolarů (34 milionů Kč).

"Zoufalé manželce" štěstí v poslední době moc nepřeje. V listopadu požádala o rozvod, když v mobilu manžela, basketbalisty Tonyho Parkera, našla stovky milostných zpráviček od manželky jednoho z jeho bývalých spoluhráčů. Teď se bude možná muset rozloučit s dalším kouskem své minulosti: restaurací a nočním klubem.

Zbankrotovala, ale nekončí
Mluvčí herečky potvrdila v pátek, že Longoria "podala žádost o řízený bankrot podle Kapitoly 11".

Ve Spojených státech podobný krok nemusí nutně znamenat konec. Naopak: pro zadluženou firmu může být ochrana před věřiteli poslední šancí na záchranu. Zřejmě to tak chápe i herečka sama, která se prý chystá v podnikání v Las Vegas nejen pokračovat, ale i věnovat mu více času.

Není divu. Jde tu o záchranu značných investic. Longoria nedávno restauraci podpořila půjčkou ve výši jednoho milionu dolarů (19 milionů Kč) a zaplatila výlohy za právníky, které se vyšplhaly na 390 000 dolarů (7,4 milionu Kč).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1