Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Katie Price: Rozvod! Transvestitu už nechci

Modelka Katie Price se chce okamžitě rozvést se zápasníkem a transvestitou Alexem Reidem. A přeje si, aby co nejdříve odešel z jejího domu.

Katie svého manžela Alexe, za něhož je provdaná celých jedenáct měsíců, nemůže vystát a dokonce jej počastovala přídomkem „dychtivý parazit slávy“.

Údajně ho vykázala z ložnice v jejich společném domově v Surrey na jihu Anglie a chce, aby odešel úplně.

Nebyla zamilovaná

Katie údajně svým přátelům řekla: „Chci, aby z mého domu odešel a aby taky navždy zmizel z mého života. Přesvědčila jsem sama sebe, že jsem do něj zamilovaná, ale když se ohlížím zpátky, asi jsem zamilovaná nebyla.“

Katie už byla rozhodnutá, že její manželství skončilo, a údajně už měla také připravené prohlášení, které ale vzala zpátky, když ji Reid prosil, aby mu dala šanci probrat jejich vztah a dohodnout se na rozchodu.

Katie Price si Alexe vzala v Las Vegas v únoru 2010 a tvrdí, že od té doby byl posedlý slávou. Také jej přirovnala ke svému prvnímu manželovi, zpěvákovi Peterovi Andremu, s nímž se rozešla v roce 2009.

Ve hře je milión liber
„Myslela jsem si, že Alex je jen bezstarostný sportovec, kterého showbusiness, sláva a vystupování v televizi nezajímají tak jako Petera. Byl všechno, jen ne tohle, prostě obyčejný chlápek. Byla jsem nadšená, že nebyl v mém světě. Ale jakmile se do něj dostal, chtěl tam být sám za sebe. Chtěl se stát televizní osobností jako já, sloupkařem v časopise jako já a chtěl dělat reklamu na oblečení jako já. Nesnášela jsem to,“ uvedla Katie.

Platit se jí nechce

Alex, který se s Katie oženil bez předmanželské smlouvy, od ní údajně požaduje jeden milion liber (v přepočtu zhruba 29 milionů korun) za jejich rozchod.

Katie prý souhlasila s tím, že mu vyplatí pouze čtvrtinu, tedy 250 000 liber. Je to částka, o které je přesvědčená, že si za dobu jejich manželství vydělal.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5