Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Babyboom: kdo je slavný, ten rodí

Poslední dobou to opět vypadá jako by se s těhotnými celebritami roztrhl pytel.

Jedna hvězda za druhou veřejně oznamuje, že je „v tom“. Děti známých tváří se letos narodí podle čínského horoskopu ve znamení Zajíce, půjde tedy o klidné osůbky, které rády pomáhají druhým. No, uvidíme.

Už to klepe na břicho po česku
Hvězda nejnavštěvovanějšího snímku loňského roku Ženy v pokušení – Lenka Vlasáková – se nebála v téměř čtyřiceti letech počtvrté otěhotnět. K třináctileté dceři Sofii z prvního vztahu, sedmileté Amálce a téměř čtyřletému Maxovi přibude za pár týdnů ještě čtvrté děťátko. To stejně jako Amálku a Maxe herečka čeká se svým kolegou a známým hezounem Janem Dolanským.

magazin.cz

Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová bude letos také maminkou. Otcem ještě nenarozeného dítěte je Aleš Koc, syn návrhářky Věry Kocové. Po nevydařeném manželství s podnikatelem Danielem Bezouškem se tak Katce konečně rýsuje šťastná budoucnost. Miminko by se mělo páru narodit letos v létě.

magazin.cz

Miminko letos porodí také moderátorka Eva Aichmajerová. K rok a půl starému synkovi Michálkovi podle Evy přibude další chlapeček.

magazin.cz

Už to nestihnou…
Miminka, která se narodila letos v lednu, se podle čínského kalendáře narodila ve znamení Tygra. Nový rok bude Čína slavit až začátkem února, kdy kalendář vstoupí do znamení Zajíce.

Herec Jan Révai, který se nedávno rozvedl s manželkou Danielou, má syna Jakuba. Jeho přítelkyně – slovenská herečka Zuzana Šulajová – porodila chlapečka začátkem letošního roku.

Moderátorka Ester Janečková v lednu porodila dceru, která dostala jméno Sára. Holčička přišla na svět v podolské porodnici. Na sestřičku se doma těšil čtrnáctiletý Kryštof a jedenáctiletý Cyril.

magazin.cz

I ve světě se bude rodit
Hollywoodská herečka Kate Hudsonová čeká svého druhého potomka s britským rockerem Matthewem Bellamym, s nímž chodí posledních devět měsíců. Kate už má sedmiletého syna Rydera s bývalým manželem Chrisem Robinsonem z americké rockové kapely The Black Crowes.

magazin.cz

Natalie Portmanová je zasnoubená s francouzským baletním tanečníkem a choreografem Benjaminem Millepiedem, s nímž čeká své první miminko. Krásné těhotenské bříško předvedla nedávno při přebírání Zlatého Glóbu za nejlepší herečku v dramatickém filmu Černá labuť.

magazin.cz

I herec David Schwimmer, který se proslavil především rolí Rosse v celosvětově známém seriálu Přátelé, čeká prvního potomka, a to se svou o téměř dvacet let mladší manželkou Zoe.

Světová média začala také spekulovat o další, v pořadí již čtvrté adopci, hereckého páru snů Brada Pitta a Angeliny Jolie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4