Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Dominika Kadlčková silikony?

Při pohledu na poslední fotografie Dominiky Kadlčkové leckoho napadá jediné: Co to sakra je?! Nepovedená plastika, nebo podivná hříčka přírody?

Začínající herečka, která si přivydělává také jako modelka, je velmi štíhlý typ s dlouhýma rukama a nohama, štíhlým pasem, malým zadkem a s absencí poprsí. Vše by sedělo... až na to poprsí.

Nepovedený splněný sen?
Dominika se nikdy netajila tím, že nemá do podprsenky co strčit. Vypadá to tedy, že si nějakým způsobem k větším ňadrům pomohla. Výsledek je ale skoro až odpudivý. Takhle nepovedenou plastiku měla naposledy Helena Vondráčková před patnácti lety, ale naštěstí to už napravila novou operací, při níž si nechala vsadit jiný tvar silikonu.

Roli také určitě hraje umístění implantátu, které se provádí buď jen pod kůži, nebo až pod sval. Dost ale nechutných detailů, teď pátráme, jak a hlavně proč vzniklo neštěstí, jež Dominika nosí v dekoltu.

Že by si pořídila stejně kouzelnou podprsenku jako Agáta Hanychová? Agátina prsa ale vypadají jen hezky plná, rozhodně se nechystají každou chvíli prasknout nebo se přesunout až někam na ramena…


Bacha na to!
Na starších fotografiích je patrné, že Dominika dříve „honila“ dmoucí se dekolt push-up podprsenkami, prohnutým postojem a nekonečným nádechem. Tohle už asi mladičkou krásku nebavilo a rozhodla se tedy vydat na pospas chirurgům a pomoci si vycpávkami.

Pokud se jí zatmělo v hlavě a opravdu se rozhodla jít „pod kudlu“ a nechala řezat do svého mladého těla, tak si měla dát pozor, aby nedopadla jako další chodící poprsí Dominika Mesarošová či Hanka Mašlíková. O nich nikdo pořádně nic neví, ale každý si okamžitě vybaví jejich ohromné silikonové balóny. Nebohou německou pornoherečku Coru touha po megapoprsí nakonec úplně zahubila.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52