Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jeff Goldblum / foto: fashionplate-hungryforstyle.blogspot.com

Herec Jeff Goldblum randí s modelkou mladší o 32 let

Švihák je na zajíčky…

Americký herec Jeff Goldblum, který oslavil osmapadesáté narozeniny, má milostný vztah s modelkou, která je o dvaatřicet let mladší než on.

Přehlídka krásek
Goldbluma údajně viděli v Los Angeles, jak se se šestadvacetiletou modelkou Lydií Hearst-Shaw vášnivě líbal.

magazin.cz

Lydia je poslední v řadě milenek osmapadesátiletého Jeffa, kterého v roce 2009 spojovali s mladičkou herečkou ze seriálu Ztraceni, jednadvacetiletou Taniou Raymonde.

Slavný hrdina filmu Den nezávislosti byl také dvakrát ženatý, poprvé s Patricií Gaul. Jejich šestileté manželství skončilo v roce 1986. Podruhé se oženil s Geenou Davis a žili spolu do roku 1990.

S bývalkami to klape
Sympatický herec také mluvil o svém záměru oženit se s Taniou, která ho prý naprosto uchvátila. Tehdy prohlásil: „Je to stejně vážné jako infarkt. Mám v úmyslu oženit se s ní.“ K tomu už se však nedostali.

S bývalou manželkou Geenou mají stále velmi dobrý vztah. Od jejich rozvodu se o ní vyjadřuje pochvalně jako o „báječném člověku a skvělé herečce“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14