Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iron Man / foto: Bontonfilm

Robert Downey Jr. věří na léčivé krystaly

Zaměstnává léčitele, který za ním nosí kufřík s krystaly.

Hollywoodský bouřlivák Robert Downey junior zaměstnává muže, jenž za ním nosí léčivé krystaly. Ty ho prý mají chránit před škodou, kterou na sobě napáchal během let závislosti na drogách.

Talentovaný herec se potýkal se závislostí na různých drogách celá léta a kvůli přechovávání omamných látek dokonce skončil ve vězení.

Záhadný muž v bílém
Při natáčení filmu Sherlock Holmes 2 se ukázalo, že se vzpomínkami na dobu, kdy užíval heroin, kokain a metamfetamin, se  vypořádává po svém: zaměstnává si vlastního léčitele.

Od chvíle, kdy začalo natáčení, chodil za Robertem chlapík celý v bílém s kufříkem v ruce. Po pár týdnech si jeden z členů štábu řekl, že je to opravdu zvláštní, a zeptal se toho člověka, co vlastně dělá.

Muž mu vysvětlil, že v kufříku má sadu krystalů, které prý mají vést pozitivní energii z nějaké pyramidy v Los Angeles. A Robert prý trvá na tom, aby měl krystaly pořád někde poblíž. Věří totiž, že to pomáhá jeho duši očistit se od škod, které napáchal na svém těle, když byl na drogách.

Konec bouřliváka?
Downey byl v letech 1996 až 2001 několikrát odsouzen za držení drog a nelegální zbraně. Soudu v roce 1999 přiznal, že bral omamné látky už od osmi let.

Od roku 2001 je však čistý a hrál v několika velmi úspěšných filmech, jako například Iron Man 1 a 2 nebo Sherlock Holmes.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5