Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Nejvíce sexy letušky. Ale české to nejsou

Letušky jsou krásné, ale které jsou ty nej?

Nejvíce sexappealu mají letušky britské společnosti Virgin Atlantic. Až daleko za nimi jsou palubní stevardky Singapore Airlines.

Třetí příčka v žebříčku patří poměrně překvapivě letuškám společnosti Etihad Airways ze Spojených arabských emirátů. Hned za nimi figurují další arabské krásky – od konkurence z Emirates Airline.

Žhavější a červenější
Vyplývá to z průzkumu, který zorganizovala londýnská firma Business Traveler. Ta se zabývá organizováním obchodních letů a schůzek byznysmenů z celé řady zemí i měst. Krásky z britských letounů rozdrtily všechny ostatní soupeřky naprosto přesvědčivě – hlasovalo pro ně celých 53 procent dotázaných.

Ve Virgin Atlantic nepokrytě sázejí na sexappeal svých zaměstnankyň. Je to patrné už z firemních propagačních materiálů. Například jeden z nich, vydaný ke 25. výročí existence společnosti, obsahuje výmluvný slogan: „Ještě žhavější a ještě červenější!“ – narážku na červené sexy kostýmky dívek na palubách letounů Virgin Atlantic.

Jak je to dál?
Druhou pozici zajistily stevardkám ze Singapuru hlasy 18 procent účastníků průzkumu. Krásky z Emirátů dostaly 12 procent, jejich konkurentky z téže země pak 11 procent hlasů.

Pěkný pohled je zřejmě i na dívky z Irska, neboť pro tamní Aer Lingus „vybojovaly“ v žebříčku pátou příčku. Hlasovalo pro ně šest procent byznysmenů.

V poli poražených skončila například Lufthansa, KLM, Cathay Pacific, TAP či Iberia. O sexappealu letušek ČSA se zpráva bohužel nezmiňuje.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2