Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Bieber / foto: icelebz.com

Ostříhání stálo Justina Biebera 80 tisíc fanoušků

Nedávná změna účesu stála zpěváka Justina Biebera řadu příznivců. Na Twitteru se počet lidí, kteří sledují, s čím mladík přijde, snížil o nezanedbatelných 80 tisíc.

Před pár dny Bieber představil svůj „zralejší“ účes světu. Prý se mu jen zachtělo sestřih trochu změnit. Jeho fanynky ale nejsou novou image nijak nadšené a přestává je zajímat, k čemu se Justin na Twitteru vyjádří.

Vlasy na prodej
Skalní fanoušci si sice mohou koupit zpěvákovy lokny na eBay, ale něco podobného si nemůže dovolit každý. Když před pár dny Bieber věnoval pár svých odstřižených vlasů moderátorce Ellen DeGeneres během její televizní show a oznámil, že je chce vydražit pro charitu, cena vyletěla závratně nahoru.

„Moje vlasy od Justina Biebera jsou na eBay jen hodinu a už za ně nabízejí 10 000 dolarů,“ oznámila Ellen DeGeneres nedlouho po otevření aukce.

Justin nejhorší
Výtěžek dražby bude podle listu Metro putovat na konto Gentle Barn, dobročinné organizace, která pomáhá zneužívaným hospodářským zvířatům. Bieberovi příznivci mohou přihazovat až do 2. března.

Justin trochu popularity potřebuje. Na nedávných NME Awards byl vyhlášen nejhůře oblečeným interpretem a jeho album My World 2.0 získalo „ocenění“ za nejhorší album roku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37