Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: WENN.com

Osobní strážce vyhrožuje Britney Spears

Osobní strážce Britney Spears vyhrožuje, že zveřejní její nahé fotky.

Fernando Flores (29), bodyguard popové hvězdy Britney Spears (29), se prý chystá zveřejnit sérii jejích nahých fotek. Tvrdí, že mu je zaměstnavatelka posílala ze svého mobilního telefonu.

Flores přátelům řekl, že provokativní fotografie použije, aby podpořil svou žalobu. Soudí se totiž s Britney o devět milionů dolarů (156 milionů Kč). Tuto sumu požaduje jako náhradu za sexuální obtěžování, jemuž byl z její strany vystaven. Blonďatá zpěvačka ho prý sváděla. A když se jí to nedařilo, uchýlila se i k posílání velmi lechtivých snímků.

magazin.cz

„Jsou to opravdu velmi explicitní obrázky, které znechutí a budou šokovat většinu jejích fanoušků. Jak Fernando tvrdí, může dokázat, že byly poslány z Britneyina mobilu na jeho číslo,“ řekl jeden z Floresových přátel reportérům listu The Sun.

Spearsová prý fotky poslala vloni v dubnu. Právě v té době měla svého osobního strážce usilovně svádět. Flores dal výpověď o měsíc později a pak se rozhodl bývalou zaměstnavatelku žalovat.

Zpěvačka obvinění ze sexuálního obtěžování odmítá. Její právníci však dodávají, že pokud by se případ projednával za přítomnosti veřejnosti, „existuje reálná možnost, že by paní Spears mohla být vystavena nebezpečí plynoucímu z odhalení důvěrných a osobních informací“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8