Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jitka Válková a Mirek Cipra / foto: Korzo

Miss Válková: Dítě chci, ale až za šest let!

Česká Miss 2010 Jitka Válková (19) si ve vztahu s odborníkem přes výživu a péči o tělo Mirkem Ciprou (38) docela lebedí.

Mají za sebou rok společného života a cukrují stále jako dvě hrdličky.
„Jsem šťastná a spokojená, ale do manželství se zatím ani jeden z nás nehrne. Ne proto, že bychom spolu v budoucnu nechtěli být, ale prostě si vystačíme s láskou bez »papíru«. Rozhodně na to, abychom spolu žili, nepotřebujeme schválení úřadů,“ svěřila se Jitka se smíchem.

Podle ní i jejího přítele není kam spěchat. Samozřejmě, občas prý o rodině přemýšlejí, zatím to ovšem není otázka dnů či týdnů. „Určitě bychom chtěli i potomka, ale jak já to vidím, ne dříve než tak za šest, sedm let. A Mirek se mnou souhlasí a nic nenamítá. Zatím mám jiné cíle. Chci si hlavně vybudovat kariéru,“ dodala Česká Miss.

magazin.cz

Mirek Cipra, který díky svým „odbornostem“ už prožil řadu románků se známými osobnostmi, tvrdí, že Jitka je jeho poslední a největší láskou.

A aby svým slovům dodal vážnosti a důvěryhodnosti, ujal se i role Jitčina manažera.
„Jitka odmalička nádherně zpívá, a tak se snažím, aby se prosadila jako zpěvačka. Má za sebou řadu vystoupení a já věřím, že v šoubyznysu ještě rozhodně neřekla poslední slovo,“ nechal se slyšet Mirek Cipra.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3