Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Bernardýn byl podezřelý z bankovní loupeže

Před smrtí si dal steak, sekanou a vajíčka...

Ohromný, dvaadevadesátikilový Arthur, trpěl neoperovatelným nádorem na noze a musel být utracen. Ale ještě předtím mu jeho majitelka Heather Meyers (50) uspořádala hostinu.

Veselý bernardýn se stal na londýnském předměstí Orpington místní celebritou poté, co byl omylem obviněn z vyloupení banky. Utekl totiž své paní a vklusal do bankovní pobočky. Mezi zákazníky vypukla panika, zaměstnanci stáhli rolety a zavřeli dveře. Měli za to, že se jedná o přestrojeného lupiče. Až po chvilce jim došlo, že je to jen maxipes.

Dnes již nebožtík Arthur také naboural vůz své majitelky. Když odešla na nákup, čekal na ni v autě. Byl docela klidný, dokud se nepřiblížil jeden jeho známý, aby ho pozdravil. Bernardýn začal skákat, odjistil ruční brzdu... a naboural auto stojící za ním. Heather Meyers poslala pojišťovně Arthurovu fotografii s tím, že vůz v okamžiku, kdy došlo ke kolizi, řídil on.

magazin.cz

Neohrabaný velikán měl na svém kontu i totální demolici dvou lamp ve stylu Tiffanyho a sníženou cenu pohovky z bílé kůže v ceně 3000 liber (cca 83 000 Kč). Na tu skočil ublácenými tlapami v nestřežené chvilce během návštěvy obchodu s nábytkem.

Mnohokrát byl také obviněn z krádeže kriketových míčků během místních zápasů. Prý je dával své přítelkyni Molly. I přesto byl Artur podle informací listu Metro nesmírně oblíbený a během posledního týdne jeho života ho navštívily desítky lidí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6