Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jackie Chan / foto: WENN.com

Jackie Chan ze všech sil popírá zprávy o své smrti

Jackie Chan (56), hvězda akčních komedií, co nejdůrazněji popírá zvěsti o svém předčasném skonu. Ty začaly tento týden kolovat na internetu.

Na různých sociálních sítích se před pár dny objevily zprávy, že Jackie Chan zemřel na infarkt. A během pár hodin tyto zprávy převzaly nejrůznější novinové servery. Zřejmě však jde o podvod a hongkongský herec proto vydal na svých stránkách prohlášení, v němž svou smrt popírá.

„Jackie je naživu a těší se dobrému zdraví. Nezemřel na srdeční záchvat, jak uvádějí mnohé sociální sítě a internetové zprávy. Jackiemu je dobře a pracuje na přípravě dalšího filmu,“ napsal populární komik sám o sobě na Facebooku.

magazin.cz

Toto prohlášení si již s potěšením přečetlo bezmála 50 000 lidí a 7 000 osob zanechalo zprávu, v níž ujištění s potěšením přivítali. Zvěsti o Chanově smrti si však zřejmě přečetlo mnohem více lidí a je otázkou, zda akční hrdina všechny čtenáře o tom, že je i nadále naživu, opravdu přesvědčil.

Jak však uvádí list Metro, řada důvěryhodných zdrojů píše, že Jackie se momentálně věnuje práci pro charitativní organizace, které se snaží pomoci obětem japonského zemětřesení a vlny tsunami.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13