Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.oddee.com

Žena svými prsy rozmašíruje plechovku!

Ňadra se dají použít všelijak. O tom ví své i 49letá Susan Sykes, která svůj silikonový hrudík využívá jako drtič různých předmětů.

Chudé začátky
Příběh této prsaté „karatistky“ by vydal na román. Jako malá holka snila o dráze tanačnice, kterou naplnila jen zčásti... Příroda jí totiž dala do vínku velmi vyvinutý hrudník, který si Susan ještě nechala trochu „přifouknout“ u plastických chirurgů. Své vnady zpočátku předváděla v jednom bostonském striptýžovém baru, kde tančila u tyče. Šichty byly nepravidelné a peníze nic moc. Zkrátka bída, bída, bída!

Náhoda přinesla příležitost
Jenže pak se stala ta věc – 27. dubna 1986 byl basketbalový zápas NBA! Dramatické utkání mužstva Atlanta Hawks a Boston Celtic. Každý bostoňák a vyznavač basketbalu tam musel být. Tedy i chudá Susan Sykes! Ze svého mizerného platu si našetřila na lístek a ten se jí stal vstupenkou do světa showbyznysu... Ale nepředbíhejme: Osud tomu tak chtěl, aby si prsatá fanynka šikovně sedla. Poblíž ní totiž zápas sledoval i velký basketbalový matador – John Salley. Když profíka zabírala televize, musela zákonitě spočinout i na jeho okolí. V tomto případě na Susan. Když se před kamerou mihla prsatá, aktivně fandící a tančící blondýna, byli z toho všichni paf.

magazin.cz

Prsatá fanynka se stává celebritou
V osmdesátých letech nebyly žádné „roztleskávačky“, proto měla vnadná a tančnící Susan takový úspěch. Žena se rozhodla, že své náhlé popularity využije. Dala si pseudonym Busty Heart a stala se živým maskotem družstva Boston Celtic. Jakmile se prsatá celebrita začala ukazovat více na veřejnosti, nabídky na práci se jen hrnuly. Šlo ale víceméně o nabídky na focení do pánských magazínů nebo pornočasopisů. Susan, alias Busty, však těmto lákadlům odolala V hlavě měla svůj jiný sen – stát se bavičkou.

Komikem na svůj účet
Bavit lidi uměla odjakživa. Když ale do zábavy zapojila své vnady, byl úspěch zaručen. Busty Heart se stala věhlasnou „prsní karatistkou“. Svými obřími prsy (jejichž váha se odhaduje na 9 kg) je schopna rozdrtit plechovku coca coly, otevřít pivní láhev, poponést obrovský sud, prorazit přepážku nebo „naporcovat“ meloun. Přestože takové úkony by normální ženu velmi bolely, Busty s tím problém nemá a vymýšlí další a další kejkle, které prezentuje v různých televizních show. I vy se podívejte, co všechno umí. Jo, mít velká prsa, se někdy vyplácí...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9