Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Muže obvinili ze štěkání na psa.

Když se ho policisté ptali, proč to dělá, odvětil, že „pes si začal“.

Ryan Stephens (25) byl obviněn z provokování policejního psa jménem Timber. Prý na něj štěkal a vrčel. Stephens se pustil do hlasité výměny názorů se psem, který seděl v policejním autě. Policisté tvrdí, že mladý Američan se zdál být „silně pod vlivem“.

Seržant Bradley Walker ve svém hlášení o incidentu napsal, že během vyšetřování nehody poblíž hospody brzy ráno v neděli uslyšel, jak Timber v policejním voze štěká o sto šest.

magazin.cz

„Timber se zachoval zcela v souladu se svým výcvikem a začal štěkat,“ napsal policista.

Dodal také, že se snažil s již neštěkajícím Stephensem promluvit. Ten však na jeho slova nereagoval a ignoroval výzvy, aby se zastavil. Po převozu na policejní stanici se podle údajů listu Metro mladý opilec od strážců zákona dozvěděl, že „záměrná provokace má za následek, že se pes začne chovat agresivně, což by mohlo vyústit v jeho – tedy psovo – zranění“.

Stephens byl propuštěn do péče zaměstnance baru, který slíbil, že ho odveze domů. U soudu si obvinění z provokace psa vyslechne 21. dubna.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3