Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michaela Ochotská / foto: Korzo

Přemýšlíte, co s vlasy?

Vlasy respektive účes by měl být pomyslnou třešinkou na dortu každého outfitu. Někdy stačí vlasy nechat jen tak, někdy si příležitost žádá složitější účes a jindy je zase jednoduše nálada na to si hrát. Inspirujete se!

Lucie Bílá, 60 %
Lucie se v poslední době doslova vyžívá v nejrůznějších vlasových kreacích. Opět se vrátila k černé barvě vlasů, a že ty její jí dosahují jen na ramena, nijak neřeší. Pomáhá si různými příčesky či parukami. Povětšinou jde o velmi povedené kreace. U této kožešinové si ale nejsem moc jistá. „Chlupatost“ vlasové ozdoby působí rušivě, jako by byl porost zničený, i když tak tomu samozřejmě není. Možná, kdyby byla nadsázka dotažená do konce a kožešina byla v jiné barvě než vlasy, výsledek by byl mnohem koukatelnější.

magazin.cz

Michaela Ochotská, 99 %
Krásná Michaela si může dovolit snad cokoliv. No, uznejte sami, této holčině by slušel snad i pytel. Vlasy stáhla do ohonu, ale horní část natupírovala, kvůli větší plastičnosti. Cop je zajímavě spleten. Celý účes je důkazem, že ani majitelky kvalitních dlouhých vlasů se nemusí bát experimentovat s tím, co mají na hlavě.

magazin.cz

Sandra Nováková, 50 %
Jedno nechápu… Proč si plavovlasá herečka stále dokola barví vlasy mnohem tmavší barvou než je ta její?! Vždyť výsledek nevypadá přirozeně, jakoby Sandra nebyla sama sebou. Chválím ale na první pohled zdravé vlasy, které se krásně lesknou, to je zásadní. Účes ale není správnou trefou do černého, spletený cop nad čelem Sandře moc nesluší.

magazin.cz

Zuzana Belohorcová, 30 %
Netuším, kterou dobou se Zuza inspirovala, zda to bylo romantickými třicátými léty či rozvernými hippie ze sedmdesátých let. Každopádně inspiraci pro účes si měla vzít někde úplně jinde, tohle jí jednoduše nesedí. A nemá smysl se dlouze rozepisovat o tom proč, je to patrné na první pohled. Škoda…

magazin.cz

Dasha, 90 %
Pokud jste majitelkou dlouhých vlasů a často je stahujete do culíku, zkuste změnu, podobně jako to udělala Dasha. Tato zpěvačka stáhla jen horní část vlasového porostu a zbytek nechala volně splývat. Výsledkem je slušivý účes, kterému dodaly šmrnc i výrazné náušnice, které tak krásně vynikly.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2