Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Middletonn a Prince William / foto: luxuo.com

William a Kate pozvali na svatbu i své bývalé lásky

Pozvali byste si na svatbu svou či svého ex?

Princ William (29) a Kate Middleton (29) se rozhodli, že je ze slavnostní příležitosti nevynechají a bývalých partnerů a partnerek se na královské svatbě objeví hned šest.

Princ William pozval čtyři ze svých někdejších přítelkyň: svou první známost Rose Farquhar, Arabellu Musgrave, s níž se setkal na univerzitě, bohatou Isabellu Anstruther-Gough-Calthorpe a Jeccu Craig, o níž se říká, že byla první ženou, do níž se zamiloval.

Vzhledem k tomu, že se princ setkal s Kate již ve dvaceti letech a od té doby jsou více méně spolu, zdá se, že se činil již od útlého mládí.

magazin.cz

Kate poslala pozvánku bývalému příteli Rupertu Finchovi, s nímž nějakou dobu chodila na univerzitě v St. Andrews, a Willemu Marxovi, který byl prý její láskou na střední škole.

Poměrně kontroverzní je fakt, že Kate podle údajů FemaleFirst pozvala i svého multimilionářského strýčka Garyho Goldsmitha, o němž se říká, že je černou ovcí rodiny. Podniká v realitách a před pár lety ho novináři natočili skrytou kamerou, když se chlubil, že se s princem Williamem setkal při šňupání kokainu.

Na královskou svatbu dostalo vytoužené pozvání i pár celebrit jako například David Beckham a jeho žena Victoria, filmový režisér a bývalý manžel Madonny Guy Ritchie a herec Rowan Atkinson.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1