Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Brazilka má nárok na masturbaci v pracovní době, rozhodl soudce

Brazilský soudce rozhodl, že Ana Catarian Bezerr (36) má právní nárok v práci masturbovat a dívat se na počítači na porno.

Účetní přesvědčila soud, že trpí chemickou nerovnováhou, která způsobuje těžkou úzkost a hypersexualitu. V práci strádala velkými problémy, protože jediný způsob, jak si může od úzkosti pomoci, je masturbace.

„Začalo to být tak zlé, že jsem potřebovala masturbovat až sedmačtyřicetkrát denně. V tom okamžiku jsem si uvědomila, že potřebuji pomoc. Došlo mi, že to není normální,“ říká účetní.

magazin.cz

Po vítězství u soudu má Ana může spojovat práci a zábavu. Navíc jí její lékař Carlos Howert předepsal silnou směs léků na uklidnění, díky nimž se teď potřebuje věnovat sama sobě „jen“ přibližně osmnáctkrát denně.

Americká sexuoložka Carol Queen k případu řekla reportérům Huffington Post: „Tento případ je zajímavý, protože ukazuje na rozdíl mezi brazilskou a americkou kulturou. Je neobvyklé, že jí zaměstnavatel dává čas k této činnosti, i když prakticky každý ví, že masturbace ulevuje od úzkosti.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12