Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tobey Maguire / foto: WENN.com

„Spiderman“ Maguire vyhrál v hazardu 40 milionů dolarů

Policie se začala zajímat o exkluzivní (a ilegální) hráčské hnízdo, kam chodívala hollywoodská elita. Tobey Maguire (35) tu vyhrál 40 milionů dolarů (cca 685 milionů Kč).

Tobey není jediný. Problém je v tom, že někteří lidé také museli prohrát. Ilegálních her střežených ozbrojenou ochrankou se prý účastnili taky Leonardo DiCaprio (36), Ben Affleck (38) a Mat Damon (40). Dvakrát týdně se hrálo o vysoké částky v suitě jistého luxusního hotelu v Beverly Hills a Maguire prý sázel jak pominutý.

magazin.cz

Jako herec sice dostává kolem 25 milionů dolarů (cca 430 milionů Kč), ale pokerem si přivydělal během více než tří let dalších 40 milionů dolarů. Část této sumy vyhrál na Bradu Rudermanovi, řediteli fondů Ruderman Capital Partners, který hrál s penězi firmy a herci prý stále ještě dluží.

Ruderman byl však odsouzen za podvody a už nehraje: sedí v texaském vězení a bude puštěn na svobodu nejdřív v roce 2018. Podle informací FBI prý Ruderman prohrál v pokeru celkem 25 milionů dolarů (cca 428 milionů Kč), které nepatřily jemu, ale investorům. A právě ti si teď najali právníky a snaží se prohrané peníze získat zpět od celebrit, které je vyhrály.

Jak dodává list Daily Mail, ačkoliv kalifornské zákony zakazují hazard v hernách bez licence, žádný ze zúčastněných hráčů není vyšetřován kriminální policií.
Přesto si však Maguire najal právníka a bude se bránit proti nařčení, že mu peníze nepoctivého manažera nepatří.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1