Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.awfulplasticsurgery.com

Které celebrity mají „přifouknuté“ rty?

Není to tak dávno, co se lidé rozhodli opravovat to, co matka příroda zanedbala. Plastická chirurgie je dnes na vrcholu a není problém si poručit jakoukoliv korekci, třeba plné rty.

Když rty trochu přiberou
V Hollywoodu se úzké rty nenosí – zaprvé vypadají dost přísně a údajně i přidávají věk... Proto spousta slavných krasavic neváhá a nechává si svou pusu „upravit“ u plastických chirurgů. Zvětšení rtů není nijak velký zákrok – trvá zhruba hodinu. Slavná diva se může rozhodnout, jestli si do svých rtíků nechá injekčně vstříknout kyselinu hyaluronovou, nebo raději zkusí svůj vlastní tuk. Ano, čtete dobře – jednou z možností, jak udělat rtíky masitější, je odsát trochu tuku na některém místě na těle a pak ho aplikovat do rtů. Obě tyto varianty prý vydrží déle než kdysi dávno populární kolagen.

Méně je někdy více
Což o to, plné rtíky jsou sexy, ale měly by ladit k typu obličeje. Bohužel, málokterý plastický chirurg „šetří materiálem“, takže výsledek může vypadat značně nepřirozeně. Dokladem toho jsou takzvané „kačeří rty“, které vypadají komicky, až nemocně. Nicméně, posuďte sami. Tady je přehlídka krasavic, které ke své smyslné puse vypomohly plastikou.

Lindsay Lohan
„Proč se všichni moji přátelé ptají, jestli jsem si nenechala zvětšit rty? Bože, vždyť já jsem nic takového neudělala!“ dušuje se celebrita. Ovšem, ti kteří ji už nějaký ten pátek znají, si všimli, že se její tenčí rtíky poněkud zaoblily. Že by zázrak? Kdo ví. Nicméně většina známých této celebrity ví, že za tímto kouzlem je injekční stříkačka...


Tara Flynn Boyle
Ultraštíhlá herečka je u plastických chirurgů jako doma. Její četné návštěvy se podepsaly tak výrazně na jejím vzhledu, že spousta jejích bývalých příznivců ji skoro už ani nepozná. Tara prý své vrásky nechala vyhladit botoxovou kúrou. Aby její obličej působil mladě a šťavnatě, údajně přistoupila i na různé výplně. V porovnání s jejím „bohatým rejstříkem úprav“, je přifouknutí rtů jen opravdová maličkost.


Meg Ryan
Úsměv této herečky, jež je známá převážně z romantických komedií, se léty poněkud proměnil – má stále buclatější rty, které připomínají kačera Donalda...


Kim Kardashian
Je prý krásná od přírody, ale odborníci z řad plastických chirurgů tvrdí, že se hvězda nechala párkrát vylepšit. Jednoznačně je to prý vidět na jejích rtech, které jsou teď naducanější. Kardashian však takové zvěsti rázně popírá: „Věřte mi, jednou jsem vyzkoušela botox, ale to je všechno. Štve mě, jak mě všichni spojují s plastickou chirurgií. Teď jsem nachlazená a oteklá. Moje pusa je dostatečně velká tak, jak je, a mně vyhovuje.“ No a pak někomu věřte.


Demi Moore
Poté, co si vzala za manžela o 15 let mladšího Ashtona Kutchera, dává si Demi na sobě více záležet. Po četných plastikách – čela, víček, krku a brady – přišly ke slovu i rty. Půvabná tmavovláska si prý nechala „přifouknout“ horní ret a stálo ji to pouhých tisíc dolarů (asi 17 500 Kč).


Liv Tyler
Otcem herečky Liv Tyler je známý „pan velká huba“ Steve Tyler ze skupiny Aerosmith. Přestože Liv je svému tatínkovi podobná, co se týče objemu rtů, měla co dohánět. A tak to dohnala u plastického chirurga.


Nicole Kidman
Nicole Kidman nikdy neplatila za velkou krasavici. Jako pihatá zrzka s tenkými rty a kudrnatými vlasy však měla svůj půvab. Po přesídlení do Hollywoodu se stala blondýnou, nafoukla rtíky a vypadá tuctově.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10