Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robbie Williams / foto: WENN.com

Robbie Williams spí se psy!

Robbie nesnese představu, že by jeho psíčci spali v jiné místnosti nebo dokonce venku

Ano, je to tak, bývalý člen chlapecké skupiny Take That tráví noci se psy a to hned s osmi. Se svou manželkou americkou herečkou Aydou Field totiž vlastní obrovskou postel a hlavně také osm psů a ti tráví noci společně se svými páníčky. Robbie totiž nesnese představu, že by jeho psíčci spali v jiné místnosti anebo dokonce kdesi venku.

magazin.cz

A jelikož zpěvák své mazlíky opravdu zbožňuje, nechal pro Maggie, Walla-E, Rudyho, Samanthu, Sida, Duka, Poupette, a Baby vyrobit speciální psí schůdky. Ty jsou přistaveny k vysoké posteli a psíci se tak bez problémů dostanou do svého „pelíšku“ a v noci si mohou kdykoliv odběhnout, bez toho aniž by jim hrozil vážný úraz, jedná se totiž většinou o plemena malého vzrůstu.

magazin.cz
Psi samozřejmě nechyběli ani na zpěvákově nedávném britském turné. Robbie nesnesl představu, že by jeho smečka byla tak daleko od něj, a sice v Los Angeles, kde trvale žije a tak všichni cestovali přes půlku zeměkoule společně.
Jak to tak ale vypadá, možná již brzy budou pejsci odsunuti na druhou kolej zájmu svých majitelů. Williams se totiž nechal slyšet, že by se přece jen rád stal otcem. Své případné otcovství léta odsouval, necítil se zralý na to být rodičem a nebyl si prý ani jistý, jestli má děti rád. Teď to ale vypadá, že by s manželkou přece jen chtěl založit rodinu a to už příští nebo přespříští rok.

Robbie se na novou životní roli začal připravovat tím, že po letech začal více chodit mezi lidi a snaží se být přátelský ke svému okolí. Občas velmi podivínský zpěvák se nechal slyšet, že si moc dobře uvědomuje, že se někdy chová nestandardně, a tak se kvůli svým budoucím dětem snaží nebýt – jak sám řekl – „citově nešikovný“. Z bezpečného soukromí jeho obydlí jej nedávno po letech vylákali přátele, jež ho i s manželkou pozvali na společnou dovolenou. „Nejdříve jsem chtěl jako vždy říci, že děkujeme, ale že nikam nepojedeme, ale pak jsem si řekl: »Kur.., chci se stát tátou, musím se začít chovat jinak!« a bylo to,“ popsal Williams, jak se pokouší změnit své zažité návyky

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1