Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: do-while.com

Celebrity a jejich (nepovedené) voskové tváře

Každý významný člověk by prý měl mít svou voskovou figurínu v Muzeu voskových figurín. Někdy by ovšem bylo lepší, kdyby vůbec nevznikla.

Tom Cruise: Jako seladon
Tom Cruise je známý tím, že úzkostlivě pečuje o svůj mladistvý vzhled a měsíčně utrácí tisíce korun za kosmetiku. Jak mu asi bylo, když viděl svou voskovou kopii s poťouchlým úsměvem a načechraným hárem, které připomíná stárnoucí hochy ze skupiny Bee Gees?

magazin.cz

Sandra Bullock: Vyžilá padesátnice
Kdopak je ta utahaná padesátnice v rohu? A je to vůbec žena? Není to nějaký domestikovaný indián v saténové košili? Totožnost této prapodivné bytosti objasňuje tabulka u exponátu – jedná se o voskovou kopii herečky Sandry Bullock. Ta musí mít tedy radost!

magazin.cz

Barrack Obama: Upocený strejda
Ten upocený chlápek vlevo je z vosku a měl asi perný den. Což o to, koho by nezmohlo celé dny stát jako vosk a tvářit se coby „prezident USA“? Jeho „dvojče“ z masa a kostí je na tom líp po všech stránkách. Především vzhledově.

magazin.cz

Jim Carrey: Vyhlublý cvok
Komikovi Jimovi Carreymu není moc do smíchu – tedy pokud viděl svoji rachitickou voskovou figurínu s vyšinutým výrazem. Jsou situace, kdy by člověk raději nebyl... slavný...

magazin.cz

Drew Barrymore: Taková malá čarodejnice
Drew nikdy nebyla prvoplánová krasavice. Ale co z ní udělal tvůrce její „voskového portrétu“ je fakt děs běs. Kéž by se tato vosková čarodějnice mohla zapálit a pěkně jako svíčka shořet... To je velké přání naštvané Drew a jejích fanoušků.

magazin.cz

Michael Jordan: Stařík s loptou
Dám dělovou ránu – bum bum bum bum... Tenhle voskový dědoušek (vlevo) má sice pěkně vyrýsované svaly a dres basketbalové jedničky Michaela Jordana, ale to je zhruba všechno. Obličej ani věk neodpovídají originálu.

magazin.cz

Cher: Rozhoďnožka
Šššššlapka? Kdepak to je Cher (čti šér). Podobnost těchto postarších dam je nulová. Divák se však může dohadovat, která z žen má hezčí nohy. U nás vítězí ty z masa a kostí.

magazin.cz

Justin Bieber: Vypadá skoro jako brácha
Zpěvák se konečně dočkal svého voskového bráchy. Podle jeho nadšeného výrazu byl ze setkání více než nadšený. Vždyť on a ten panák jsou jako dvojčata – pro jistotu dvouvaječná – takže si vlastně musí být podobní.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3