Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: peopleofwalmart.com

V.I.P. obludy

Pokud jste někdy zauvažovali nad případnou plastickou operací, buďte opatrní a vše pečlivě zvažte. Mohlo by se totiž stát, že by se vám zkrášlování mohlo vymknout z rukou a mohli byste dopadnout podobně jako následující celebrity.

magazin.cz

Janice Dickinson
Šestapadesátiletá stárnoucí krasavice o sobě prohlašuje, že byla první topmodelkou na světě. Tak či onak, před třiceti lety byla tahle dáma pohledná bruneta, která měla dobře nastartovanou kariéru v modelingu. Víc se jí ale zalíbilo v postelích známých mužů a tak se jejími milenci stali například Donald Trump, Steven Seagal, Jack Nicholson nebo Sylvester Stallone, se kterým má dokonce dceru. Boj s tolik nenáviděným stárnutím Janice evidentně prohrává, její obličej už díky botoxu a dalším úpravám téměř ztratil výraz a velikost pusy se díky liftingu začíná blížit velikosti vjezdu do hangáru.


magazin.cz

Jackie Stallone
Matka herce Sylvestera Stallona dostává od bohatého synáčka tučnou rentu a tu s chutí utrácí při návštěvách klinik plastické chirurgie. Tahle devadesátiletá dáma se rozhodla, že nikdy nezestárne, bohužel se z ní ale stala žijící kreatura. Její obličej připomíná rozteklou voskovou figurínu a navíc na něm není schopná vykouzlit téměř žádný výraz. Takto vypadá smutný konec bláznivé italské paničky…


magazin.cz

Mickey Rourke
Rourke byl kdysi krásný chlap, po kterém toužila nejedna fanynka. Například jeho výkon ve snímku 9 a ½ týdne nenechává dodnes žádnou ženu chladnou. Herec si během své kariéry prošel lecčíms, od závislosti na drogách a alkoholu, po různé sexuální avantýry, kdy mu bylo jedno, jestli má v posteli ženu či muže, až po naprostý pád na dno, kdy po něm neštěkl pes. Nezájem o sebe přisuzoval tomu, že zestárl a na jeho tváři je to znát, podstoupil tak několik zákroků v touze po mladistvém vzhledu. Inu, posuďte sami, jak se mu to podařilo.


magazin.cz

Lil’ Kim
Zpěvačka Lil´Kim se narodila v Brooklynu a na přání rodičů dokonce navštěvovala katolickou školu. Její kariéru nastartovalo seznámení s rapperem Notoriousem B.I.G., v sedmnácti letech pak vydala svou první desku. Sedmatřicetiletá Lil´ Kim tak dlouho toužila po štíhlém evropském nose, až se jí ten její začal ošklivě bortit. Zřejmě nesnesl tolik plastických operací a u zpěvačky se projevil stejný problém, kterým trpěl i Michael Jackson.


magazin.cz

Coco
Kontroverzní modelka, která si říká Coco, se nechala prakticky celá přešít. Podstoupila operaci nosu, rtů, samozřejmě nezapomněla na silikonové implantáty do prsou a dokonce si jimi nechala vycpat i zadek. Tím se manželka rappera Ice-T ráda chlubí, ostatně na své postavě připomínající přesýpací hodiny si postavila kariéru.


magazin.cz

Megan Fox
Tahle krásná modelka a herečka je zatím na začátku kariéry a tak má za sebou také jen pár menších plastických zákroků, ale co není, může být. Pokud i jí časem přeskočí, a dostane strach z přibývajících let, mohla by díky zálibě v plastikách skončit podobně jako některé její kolegyně. Jako kreatura bez špetky soudnosti…

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!