Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.oddee.com

Nejvtipnější obaly na obyčejné věci

Výrobek je o to lákavější, o co lákavější má obal. Výrobci to vědí a vtipně balí. Třeba takhle...

magazin.cz
Newyorské špagety
Všechno to začalo nevinným školním úkolem. Student Alex Creamer z univerzity v Lancashiru dostal zadání – vtipně zabalit jeden z těchto předmětů: vajíčka, růže, pudingový prášek, kuličky nebo špagety. Angličan si vybral špagety. Společně s kámošem Benem Thorpem z nich vytvořili těstovinový model newyorské Chrysler Building. Tento unikátní nápad měl obrovský úspěch. Třeba se newyorští prodavači špaget inspirují a vytvoří podobný praktický suvenýr. Stálo by to za to!

Rakev i s „hřebíkama“
Tabáková společnost R. J. Reynolds vytřela zrak všem potěračům kuřácké slasti. Začala totiž prodávat cigarety v designové krabičce ve tvaru rakve. Každý kuřák si pak pohledem na papírovou truhlu mohl uvědomit, co ho láska k tabáku může jednou stát. Tento černý humor přivedl R. J. Reynolds nové příznivce.

magazin.cz

Černý chleba v afro stylu
Japonci mají někdy i smysl pro humor. To dokládá i tento chléb, který výrobce zabalil do obalu s podobenkou animovaného hrdiny Afro Tanaky ze seriálu Masaharu Noritsuke.

magazin.cz

Vyloupněte si vodku!
Vodka Smirnoff Caipiroska má nový, vtipný obal, jehož autorem je umělecké studio JWT Brazil. Spotřebitelé tohoto oblíbeného moku si budou muset svou lahvinku vyloupat z kartonového obalu, jako ovoce.

magazin.cz

To je ale maso!
Internetový obchod Weird Clothing (v překladu něco jako Výstřední oblečení) nabízí pánské šortky, které mají potisk s motivem syrového masa. A balení tohoto svršku tomu odpovídá. Firma ho posílá stylově zabalené ve vaničce, jako skutečné maso. Mňam!

magazin.cz

Ostrouhej si trochu parmazánu
Německá reklamní agentura Kolle Rebbe se zase blýskla. Vymyslela svému klientovi, jak ještě lépe prodat oblíbený italský sýr parmazán – základem myšlenky je parmazán jako tužka. Spotřebitel si pak může speciálním ořezávátkem nastrouhat tolik sýru, kolik potřebuje. A v soupravě jsou sýry se třemi příchutěmi. Bomba!

magazin.cz

Tequila, která vás odpálí
Tak tenhle vyprošťovák se jmenuje Hijos de Villa Tequila a prodává se ve tvaru pistole. Tahle bouchačka je naplněna 200 ml pravé mexické tequily. Kdo by ji nebral?

magazin.cz

Mějte vousáče na háčku!
Výrobce vlněné příze Rellana si dlouho lámal hlavu, jak své produkty zatraktivnit. Nakonec na to přišla německá reklamka Ogilvy, která udělala z obyčejných klubek sympatické vousáče. Ty budou u německých babiček, jenž pletou či háčkují, jednoznačně bodovat!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2