Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.mirror.co.uk

Největší silikonová pusa na světě!

Ulítávat lze na všem možném. V případě Kristiny Rei (22) se jedná o silikonové rty. Ty se „nafoukly“ do obludných rozměrů.

magazin.cz
Jako komiksová postavička
Příběh mladé Rusky, která si nechává říkat Kristina Rei, je úzce spjat s komiksovou postavičkou Jessiky Rabbit. Právě v ní se totiž dvaadvacetiletá černovláska shlédla a chtěla se jí podobat. Proměna „tuctové krásky“ v žádoucí sexsymbol začala (a vlastně stále pokračuje) u neustálém zvětšování rtů. Pusa, kterou Kristině nadělila příroda, se jí tak nelíbila, že se rozhodla k celkové renovaci. Ta spočívala v aplikaci silikonových implantátů.

magazin.cz

Sen o ještě větší puse
Ruská kráska si svých plných rtů nadmíru považuje: „Myslím, že vypadám skvěle a to mě činí šťastnou,“ nešetřila samochválou. Podle zpráv z jejího okolí však podnikavá dívka zvažuje další silikonovou kúru, která by její rtíky vyšponovala ještě na větší velikost. Prý jde o mimořádně bolestivý zákrok, ale jak je vidět, Kristinu nic nezastaví. „Chci jít do extrému. Chci vypadat jako komiksová postava, miluju to,“ směje se a vzápětí dodává: „Ještě jsem se nerozhodla, jak moc velkou pusu bych chtěla mít. Každopádně – co mám teď, mi přijde ještě dost málo.“

magazin.cz

magazin.cz
Nešťastná oběť šikany
Kristina tvrdí, že kromě komiksové figurky Jessiky Rabbit, měla na její proměnu vliv i její sestra Ira, která má od přírody plné rty. To, že ji díky silikonovým implantátům už dávno předčila, jí nestačí. Naopak. „Občas mě baví pozornost okolí. Třeba když si mě lidé nahrávají na mobil. Někdy se mi stane, že mě někdo kvůli zevnějšku začne urážet, ale na to já kašlu,“ tvrdí Kristina, která jedním dechem přiznává, že nikdy neměla žádného přítele. A zřejmě ani moc přátel. Když si totiž v sedmnácti letech nechala poprvé „přifouknout“ rty, stala se obětí šikany svých spolužáků.

Operace pro lepší život
Na smutnou minulost však dvaadvacetiletá Kristina vzpomínat nechce. Jejím cílem je podstoupit několik plastických operací, včetně zvětšení prsou, úpravy nosu a zašpičatění uší, díky kterému by vypadala tak trochu jako elf. Otázkou je, jestli Kristinu tyto zákroky nakonec uspokojí. Přinesou jí kýžené štěstí, nebo zase novou touhu po změně? Každý člověk se občas dostane do situace, kdy chtěl být někým jiným. Nakonec – často po mnoha útrapách – však zjistí, že se musí stát především sám sebou. Snad na to přijde i Kristina.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9