Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Těhotná Natalia Oreiro úplně nahá

Krásná uruguayská herečka Natalia Oreiro, podpořila organizaci Greenpeace – a to poměrně nezvykle. V jejich novém spotu se svlékla do naha a ukázala tak nejen své těhotenské bříško.

„Chci, aby mé dítě znalo les!“ Byl prý hlavní důvod, proč se Natalia svlékla a nechala si na své nahé tělo promítat obrazy lesů.

S každou telenovelou, v níž si zahrála, obliba charismatické Natalie stoupala. Jako šestnáctiletá začínala v seriálu Nedobytné srdce, kde dostala jen vedlejší roli, svůj herecký talent mohla naplno uplatnit až v telenovelách Sladká Anna a Modelky 90-60-90. Když začala natáčet Bohaté a slavné nikdo nepochyboval, že Natalia se pomalu stává hvězdou, která jen tak nezhasne. Už se nemohla jen tak procházet ulicemi Buenos Aires, neexistovalo, aby vešla do obchodu a neseběhl se kolem ní dav lidí, kteří žádali o autogram. V roce 1999 se začal vysílat seriál Muňeca Brava, který známe pod názvem Divoký anděl, kde si po boku Facundy Arana zahrála hlavní roli dívky, která vyrůstala v klášteře. Jméno Natalia brzy znala třetina zeměkoule. A seriál si tak našel spoustu fanoušků i v České republice.

magazin.cz

V roce 1998 dostala Natalia vysněnou nabídku účinkovat ve filmu Argentinec v New Yorku. Průměrná komedie v prvním týdnu po premiéře převálcovala co do počtu návštěvníku dokonce i Titanic. Natalia natočila k tomuto filmu titulní píseň, samozřejmě velice úspěšnou a pustila se tak do příprav na své první album. Její první album nazvané jednoduše Natalia Oreiro, mělo velký úspěch. Na svém turné zavítala i k nám do Čech. Ostatní její alba už tak úspěšná nebyla. Natalia v podstatě do dnes těží ze slávy díky hlavní roli v již zmiňovaném seriálu Divoký anděl.

Na silvestra loňského roku oslavila se svým manželem Ricardem Mollou již 10. výročí svatby. Nyní se konečně po deseti letech dočkali prvního potomka! Natalia čeká chlapečka, kterého si oba s manželem moc přáli. Ricardo má totiž z předchozího manželství dvě dcery. Datum porodu má zpěvačka určen na konec ledna 2012.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5