Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Lopez a její manžel Marc Anthony / foto: cinemafestival / Shutterstock.com

Rozvod Jennifer Lopez nebude jen tak

Původně to vypadalo na klidný rozvod. Přátelské vztahy stále ještě manželů Jennifer Lopez a Marca Anthonyho jsou ale už v nenávratnu!

magazin.cz
Hlavní příčinou rozkolu je mladičký přítel slavné zpěvačky, na nějž její bývalý neuvěřitelně žárlí. Došlo to dokonce už tak daleko, že Marc posílá Jennifer na psychiatrické vyšetření. Mark totiž řekl své ženě, že by měla jít k psychiatrovi, aby jí pomohl s tím, že vždy musí mít v životě nějakého muže a nedokáže být ani chvilku sama. Zpěvačka totiž začala vášnivý vztah s Marcem hned, jakmile se rozešla s Benem Affleckem.

Partnerku si ale prý našel i Anthony. Jedná se o venezuelskou modelku Shannon de Lima. Manželé teď vedou hlavní spory o to, kdo bude mít v péči jejich dvojčátka, holčičku Emme Marinez Muñiz a chlapečka Maximiliana Davida Muñiz. V květnu 2008 byla dvojčata poprvé ukázána světu v magazínu People, který za tuto reportáž zaplatil 6 milionů dolarů!

Pár vstoupil do manželství již v roce 2004 a jejich obřad byl opravdu velmi utajovaný. V roce 2008 si manželé spontánně obnovili manželský slib. Jennifer Lopez teď prochází rozvodem potřetí po neúspěšných manželstvích s Ojani Noaem v roce 1998 a tanečník Crisem Juddem v roce 2002.

magazin.cz

I přesto, že rozvod není zrovna procházka růžovým sadem, neváhala Jennifer přijmout nabídku za více než milión dolarů za půl hodiny jejího zpěvu. Nešlo ale o žádný koncert, najal si ji ukrajinský magnát, aby zazpívala na svatebním večírku.

Současný milenec Jennifer Lopez je kubánský herec William Levy, který s ní dokonce účinkoval v klipu s názvem I’m Into You, jenž byl plný vášnivých líbacích scén. Není se tedy čemu divit, že jiskření před kamerou přeskočilo i do reálného života. Sám herec si natáčení s Jennifer Lopez moc pochvaloval.

Zpěvačka byla vyhlášena časopisem People za nejkrásnější ženu roku 2011.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!