Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Featureflash / Shutterstock.com

Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton jsou opět spolu

Hvězdný pár Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton, který se loni v říjnu po třech letech rozešel, nedávno svůj vztah opět obnovil. Ve čtvrtek spolu po zpěvaččině vystoupení v Dublinu odletěli ruku v ruce na francouzskou riviéru.

Po poznávacím výletu v Monaku dvojice strávila dva dny v uzamčeném pokoji pětihvězdičkového hotelu, poblíž něhož byla spatřena procházejíc se ve vřelém objetí. Přes zdánlivé obnovení jejich románku Nicole prohlásila, že se snaží na věci netlačit a nechává všemu volný průběh.

 

„Chováme k sobě stále ještě velmi silné city a já ji stále miluji. Kdoví, možná se ještě někdy dáme dohromady,“ nechal se těsně po rozchodu slyšet Lewis, který ani netušil, jak rychlý spád nakonec události vezmou.

 

magazin.cz

 

Dvojice se seznámila v roce 2007 na European Music Awards v Mnichově. O rok později se stal Hamilton mistrem světa F1 a Nicole mu pogratulovala prostřednictvím internetu, když na Youtube natočila dojemné video s vyznáním lásky. Postupně se však oba soustředili převážně na svou kariéru a vzájemně spolu trávili stále méně času. Havajská rodačka Nicole v působila  jako porotkyně soutěže X Factor v USA po boku Simona Cowella, Pauly Abdul a hudebního producenta L.A. Lewis jako jeden z předních jezdců musí v rámci Velkých cen ve F1 závodit po celém světě a jinak bydlí ve Švýcarsku. Nicole se usadila v Los Angeles a kvůli soutěži nemohla příliš cestovat. Právě to mohl být poslední hřebíček do rakve jejich vztahu.

 

V létě loňského roku dokonce otec oblíbené zpěvačky Nicole Scherzinger informoval veřejnost o tom, že Lewis Hamilton požádal jeho dceru o ruku. Zpěvačka byla tenkrát se závodníkem velmi šťastná a její rodina si ho velmi oblíbila pro jeho skromnost a pokoru. Obřad se měl konat na pláži, tak si to Nicole přála. Než ale ke svatbě došlo, tak se hvězdný pár rozešel. Je možné, že když se teď pokouší k sobě opět vrátit, že se sen o velké svatbě na pláží Nicole nakonec vyplní…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2