Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.mirror.co.uk

Matka dělá ze sebe i dcery živé Barbie

Každý má nějaké sny – a Angličanka Sarah Burge jeden neskromný, chce se totiž stát jedinou „žijící Barbie“ na světě. A když se to nepovede jí, tak určitě její dceři!

Sny kdyžtak splní dcera...

Barbie je sex-symbol, takže musí být perfektní. Ví to i Sarah Burge, která se zuby nehty chce podobat panence Barbie.. To je také důvod, proč utratila za posledních 20 let asi 250 000 liber za plastické operace. Jenže, co si budeme povídat, ženská po padesátce začíná kapku stárnout a její půvaby (ať jsou vyšponované plastickou chirurgií) ztrácejí na intenzitě. A tak se Sarah začala ohlížet po své nástupkyni. Našla ji ve své osmileté dceři.

 

magazin.cz

 

K narozeninám korekce krásy

Kdo ví, jestli je Poppy Burge tak hodnou holčičkou a dělá vše, co jí maminka přikáže. Faktem ale je, že se s kariérou „živé panenky Barbie“ jakž tak smířila a hodlá pokračovat v matčiných stopách. Sarah Burge na nic nečekala a k osmým narozeninám holčičku odměnila poukazem do studia plastické chirurgie. Tam by malé oslavenkyni měli udělat menší úpravy – zatím se jedná o pár drobností, malá Poppy má totiž dva křivé zuby, které by potřebovaly (bezpodmínečně) narovnat. Přísná matka však trvá na tom, aby její dcera podstoupila „zkrášlující“ proceduru ve formě botoxu, faceliftingu nosu a plastiky prsou.

 

Každý svého obličeje strůjcem

Co si budeme povídat, podobné zákroky podstupují zralé třicátnice, ne-li padesátnice a pro malou dívenku se opravdu nehodí. Její matka však má jiný názor: „Investuji do dceřiny budoucnosti. Dala jsem Poppy možnost volby, aby si dárek vybrala sama. Chtěla přesně tohle,“ říká Sarah a pokračuje: „Myslím si samozřejmě, že je krásná a že nepotřebuje nic měnit, jenže znáte to – nikdo z nás nejsme spokojení s tím, jak vypadáme a chceme se pořád vylepšovat. Dávám své dceři možnost, aby si sama zvolila, jak bude vypadat. Klidně může poukaz na plastickou operaci využít, až jí bude osmnáct. Další vouchery na operace jí budu kupovat místo dárků i na Vánoce a při příležitosti dalších narozenin, aby jejich hodnota byla vyšší a dosahovala minimálně 120 000 liber,“ svěřuje se Sarah, která stejným způsobem odměňuje i své další dvě dcery.

 

magazin.cz

 

Matka za všechny peníze

Sarah sama má za sebou více než 100 kosmetických úprav a prý je posedlá svým vzhledem. Novinářům však přiznala, že před každým zákrokem zažívá utrpení – když jí bylo 29 let, byla totiž napadená svým přítelem, který jí zdemoloval obličej. Žena posléze musela postoupit plastické operace a pak jim doslova propadla. „Já moc dobře vím, co to je být ošklivá,“ přiznává Britka, která se chce podobat panence Barbie. Její tři dcery jdou v jejich šlépějích. Osmnáctiletá dcera Hannah je profesionální tanečnicí a maminčiny „dárky k narozeninám“ zúročila, když si nechala udělat výplně tváří a botox. Oproti tomu Charlotte (27) se spokojila jen s botoxem. Jakou z procedur si v dospělosti vybere Poppy? „Myslím, že jsem se o své dcery dostatečně postarala. Mohou být vděčné, že mají matku, jako jsem já,“ uzavírá Sarah. Podle nás by se na ni spíš měl vztahovat nějaký zákon ohledně týrání dětí…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15