Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Stifler z filmu Prci prci prcičky se bude ženit!

Americký herec Seann William Scott známý především jako představitel Stevea Stiflera z filmové série Prci, prci, prcičky se zasnoubil. Jeho vyvolenou se stala bývalá modelka Victoria´s Secret Lindsay Frimodt.

„Nevím, jak jsem tuhle holku dostal. Ještě neviděla Prci, prci, prcičky. Díky bohu. Jinak bych asi zasnoubený nebyl,“ smál se herec, který více podrobností k zásnubám neprozradil. Zamilovaný pár prý hovořil o svatbě již koncem loňského roku, ale nakonec z ní sešlo. Před Frimodt Scott chodil s herečkami Jaime King a January Jones.

 

magazin.cz

 

Seann William Scott se objevil ve filmech jako je například Nezvratný osud, Mládí v trapu, Apokalypsa, Můj život idiota nebo Poldové. Už 5. dubna bude mít v našich kinech premiéru komedie Prci, prci, prcičky: Školní sraz, který je osmým příběhem z filmové série.

 

O herecké kariéře snil Sean už v mládí – jedna velmi zajímává příhoda se mu stala v roce 1989, kdy šel na konkurz do seriálu Pobřežní hlídka, ale místo role byl okraden a přišel tak o boty, košili a dolarovou bankovku, kterou měl zrovna u sebe. Po dokončení vysoké školy v Minnesotě se vrátil k herectví a hned zakotvil v již zmiňované komedii Prci, prci, prcičky.

 

magazin.cz

 

Od filmu se zprvu moc neočekávalo, ale když byl v roce 1999 uveden do kin a stal se okamžitě obrovským hitem a Sean, který tam měl jen vedlejší roli, se ze všech svých kolegů proslavil nejvíce. Po této komedii přišly v roce 2000 hned tři filmy – thriller Nezvratný osud a pak dvě komedie Hele vole, kde mám káru a Road Trip, kde už dostal jedny z hlavních rolí a právě po těchto dvou v amerických kinech velice úspěšných filmech se mohl začít považovat za hvězdu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1