Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Vtipná lízátka pro dospělé

Jsou dobrá a někdy i zábavná. Poznejte nápaditá lízátka pro dospělé...

Tučná odměna

Máte rádi tequilu? Pak určitě musíte zkusit tuto lahůdku – lízátko s příchutí mexické lihoviny, které je na k dostání pod názvem Mezcal.  Poznávacím znamením nechť vám je tučný červ, zavařený do sladkosti. Když se k němu probojujete a s odvahou ho sníte, dodáte tělu i dostatek bílkovin. Tak co, dáte si?

 

 

Lekce anatomie

Tak tenhle kousek šokuje spíše designem, než nějakou neotřelou příchutí. Tyčka, na které sladkost drží má totiž tvar lidského skeletu, konkrétně končetin.  Ale pokud tuto drobnost přehlédnete, můžete si být jisti, že lízátko vás potěší – k mání je v příchutí borůvek, jablka či třešní. A pozor, při nákupu si ještě můžete volit, zda chcete, aby tyčka lízátka znázorňovala kostru ruky či nohy.

 

magazin.cz

 

Tužka s překvapením

Jste nervní a při přemýšlení okusujete psací potřeby? Pak vyměňte je vyměňte za lízátko ve tvaru tužky, kdy místo pro gumu je vyhrazeno tuhé sladkosti. Vybrat si rovněž můžete z několika příchutí a barev. Jedno je však jisté, jakmile lízátko olížete, narazíte opět a dřevěnou tužku. Ale s tou si už ze zvyku určitě poradíte...

 

magazin.cz

 

Značková lízátka

Při pohledu na tato lízátka se zalesknou očka všem, kteří milují značky. A aby ne – sladká pokušení jsou ve tvaru symbolů firem, jako je třeba Apple, Yves Saint Laurent, Chanel či Mercedes. Nápad udělat lízátka v tomto stylu dostal jistý italský fotograf Massimo Gammacurta, který doslova značkové sladkosti vystavil na internetu a čekal, jaká bude odezva. Milovníci značek a sladkých chutí dlouho nenechali čekat a celou jeho nabídku vykoupili. Teď už Massimo pracuje na své další lízátkové sérii.

 

magazin.cz

 

To je ale kuře

Je libo křidélko nebo stehýnko? Pokud nerozumíte, bavíme se o kuřeti. Ale v tomto případě je opeřenec v trochu netradiční roli – nabodlý na špejli jako lízátko. Při jeho ochutnávání nemusíte mít strach, protože všechny partie tohoto drůbežího naháče chutnají stejně – po pomerančích.

 

magazin.cz

 

Pozdrav od řezníka

Výrobci lízátek přišli s další lahůdkou – lízátky ve stylu barbecue špízů. K mání jsou ve třech příchutích – javorový sirup, med či barbecue koření. Ale pozor všem těmto variantám vévodí jedna dominantní chuť a to chuť slaniny!

 

magazin.cz

 

Pro nevěsty i nevěstky

Milovníci orálních sexuálních praktik určitě ocení lízátko ve tvaru mužského pohlaví. Většina serverů tuto sladkost prodává jako libůstku pro nevěsty, aby vpluly do manželského života řádně poučené a alespoň s nějakou milostnou praxí.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!