Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jack Osbourne / foto: Joe Seer / Shutterstock.com

Jack Osbourne má roztroušenou sklerózu

Jen necelé dva týdny se Ozzy Osbourne, a jeho manželka Sharon bezstarostně radovali z prvního společného vnoučete.

Čtrnáct dní po narození dcery se totiž šestadvacetiletý Jack od lékařů dozvěděl, že má roztroušenou sklerózu.

 

Jackovi dceru Pearl Clementine přivedla na svět snoubenka Lisa Stelly, pro niž bylo velmi stresující, když se dva týdny po těžkém porodu dozvěděla, že může téměř kdykoli zůstat s dítětem sama či se nebude moct na svého nastávajícího v budoucnu spoléhat.

 

magazin.cz

 

Roztroušená skleróza totiž napadá mozek a míchu a působí problémy s ovládáním svalů, zhoršuje jejich sílu, ovlivňuje vidění, rovnováhu, cit i myšlení. Případ od případu se průběh onemocnění liší, někteří jedinci prožijí dlouhý život s minimálními problémy, jiné choroba vážně fyzicky a mentálně postihne, či je dokonce předčasně připraví o život.

 

Lékaři zjistili Jackovi zákeřnou nemoc poté, když ztratil více jak šedesát procent zraku na pravém oku. Jack teď bude muset úplně přehodnotit svůj život. Musí se vyhýbat stresu a žít mnohem zdravěji. Jeho matka Sharon obviňuje sebe sama a tvrdí, že je to její vina. Prý v těhotenství jedla a pila to, co neměla a její syn to teď odnesl.

 

Jack Osbourne se dostal do povědomí veřejnosti především díky reality show The Osbournes, ve které účinkovala celá rodina. Díky svým drogovým a alkoholovým úletům se také čas od času stal terčem zájmu bulvárních médií.

 

Ozzy Osbourne, který je podruhé ženatý, má celkem šest dětí – pět vlastních a jedno adoptované. Díky svému početnému potomstvu se dočkal už dvou vnuků a dvou vnuček, ale pokaždé šlo vždy jen vnuky od dětí z prvního manželství. Syn Jack, který se stal otcem poprvé v životě, tak konečně učinil babičku i ze své matky, tedy Sharon Osbourne. Ozzy Osbourne se díky Jackovi stal již pětinásobným dědečkem!

 

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!