Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chuck Norris / foto: Shutterstock

Chuck Norris nemá rád homosexuály!

Velký drsňák a ochránce utlačovaných Chuck Norris se pustil do sporu s americkým prezidentem Barackem Obamou. Ten totiž akčního superhrdinu vytočil tím, že je tolerantnější k homosexuálům, než bylo zvykem u jeho předchůdců.

Chucka Norrise vytočila hlavně myšlenka, že by se nově příslušníkům sexuálních menšin měla otevřít i natolik konzervativní organizace, jakou je americký skaut. Tam mají dosud homosexuální chlapci, děvčata i vedoucí dveře uzavřené. Chuck míní, že „sto let stará“ strategie této mládežnické organizace prostě hájí „tradiční rodinné postoje“. Herce také rozlítilo, když šéf skauta James Turley ohlásil, že se pokusí změnit diskriminační pravidla. Norris prohlásil, že se Turley prostě jen snaží zavděčit Obamovi.

 

magazin.cz

 

Chuck Norris: Legenda, která je k smíchu

Zná ho snad každý, a téměř všichni si z něj dělají legraci. A víte vlastně proč? Protože ve všech filmech a seriálech by musel mít nadpřirozené schopnosti, aby to všechno přežil.

 

Pokud jste ho v poslední době viděli, zřejmě by vás jen těžko napadlo, že se díváte na jednasedmdesátiletého staříka. Možná není jen nesmrtelný, ale také nestárnoucí, protože na svůj věk opravdu vypadá skvěle. Jedná se prostě o legendu akčních filmů, to mu rozhodně nikdo nikdy nevezme.

 

magazin.cz

 

Narodil se 10. března 1940 v Oklahomě. Matka byla irská baptistka a otec příslušník indiánského kmene Cherokee. Vystudoval pouze střední školu, po které se rozhodl nastoupit k vojenskému letectvu. Sloužil v Koreji, kde se naučil bojovat Tang Soo Do. Tomuto bojovému umění se později věnoval i profesionálně a stal se prvním evropským šampiónem karate ve střední váze. Postupně otevíral školy, které vyučovaly karate – měl jich 32. Chuck Norris také napsal několik knih o bojovém umění a zahrál si v pěkné řádce filmů, seriálů a dokumentárních filmů. Často navštěvuje charitativní akce a bojuje proti špatné výchově mládeže. Se svou ženou má dva syny – Erica a Mika.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3