Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Bella podvedla Edwarda! Je konec jedné velké lásky?

Pár okamžiků touhy výměnou za rozpad rodiny a dalšího slibně se vyvíjejícího vztahu?

Režisér Rupert Sanders a mladinká herečka Kristen Stewart neovládli vzájemnou přitažlivost a začali si spolu milostný románek i přesto, že Sanders má doma krásnou manželku a dvě malé děti a Kristen prožívá intenzivní vztah se svým hereckým kolegou Robertem Pattinsonem.

O nevěře Kristen Stewart píší zahraniční magazíny jen dva dny poté, co se s Pattinsonem jako ideální milenecký pár objevili společně na předávání cen Teen Choice Awards. Kristen je z toho naprosto zdrcená. „Byla to chyba a naprostý poklesek v úsudku,“ prohlásila pro magazín People. Mluvčí všech členů milostného trojúhelníku se odmítli k tomuto tématu vyjádřit. Nechtěli jej ani potvrdit, ani popřít. Oba hlavní aktéři ale nyní vyšli s pravdou ven a vše přiznali. Jejich omluvy neberou konce, bude to ale stačit?

magazin.cz

 

Sanders si s mladou herečkou začal nejspíš po natáčení snímku Sněhurka a lovec, který byl pod jeho režijní taktovkou. Paradoxní je, že jeho manželka Liberty Ross ve filmu hrála matku Kristen Stewart, a tak stála u samotného zrodu milostné aféry. Ani přítomnost režisérovy ženy tak nezabránila jiskření, které mezi Sandersem a Stewart propuklo.

Oba nevěrníci se nyní kají a svým partnerům se již veřejně omluvili. Robert Pattinson se ovšem k celé události zatím osobně nevyjádřil. Podle svých známých je stále v šoku.

Kristen Stewart tak z nevěry s režisérem Rupertem Sandersem rozhodně nevyjde jen tak hladce. Veřejné omluvy, kajícné chování a sliby, že už se to nikdy nebude opakovat, na zlomené srdce Roberta Pattinsona nejspíše stačit nebudou. Podle posledních informací Robert již opustit jejich společný dům v Los Angeles a odstěhoval se neznámo kam.

O dvojici Kristen Stewart a Robert Pattinson se v kuloárech hodně mluví. Od chvíle, kdy tito dva mladí herci vdechli život postavám Belly Swanové a Edwarda Cullena, se z nich staly hvězdy takřka přes noc, a to i přesto, že oba herci měli na kontě již několik zajímavých rolí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1