Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Rus si vydělává jako modelka

Nejslavnější androgynní model Andrej Pejic má konkurenci – šestnáctiletého Rusa Stanislava Fedyanina, který se stal tváří mnoha módních značek propagující dámskou módu.

Blonďák v dámských šatech

Tento teenager z Moskvy má vše, po čem módní byznys baží: oduševnělou tvář, krásné dlouhé vlasy a ultraštíhlou postavu (při své výšce 180 centimetrů váží pouze 45 kilogramů), která se skvěle vyjímá v dámských šatech. Ano, Stas Fedyanin je často považován za nástupce staršího androgynního modela, Andreje Pejice. Ve své podstatě je mezi těmito muži však rozdíl – Pejic je homosexuál a svou roli ženy si užívá. Fedyanin to bere jen jako byznys.

magazin.cz

 

Modní byznys chce sexuální napětí

Módní trh stále více baží po androgynních modelech.Tito hoši s andělskou tváří a mužským tělem nabízí lačnému publiku zvláštní podívanou – perfektně nalíčeni, s dokonalými ženskými gesty šokují svým hrudníkem, kde není ani známka po ženských křivkách. Většina módních návrhářů je homosexuálně orientovaná a tak si toto napětí, mezi ženskou a mužskou krásou náležitě užívají.

 

Normální kluk v nenormální roli

Stas Fedyanin však patří mezi modely, kteří se k ženským šatům dostali náhodou. Ač zapsán v německé modelingové agentuře Dopamin models, která nabízí výhradně mužské modely, stal se v rámci velké poptávky úspěšnou „modelkou“. Tento ruský student však předesílá, že jeho práce nekoresponduje se soukromím. Sám je heterosexuál (má přítelkyni Angelu London) a touží prorazit v šoubyznyse. Prý skvěle tančí, zpívá a píše poezii.

magazin.cz

 

Pohlaví měnit nehodlá

Zřejmě disponuje i hereckým nadáním, protože většina fotografů, kteří s ním při modelingu spolupracují, tvrdí, že tento šestnáctiletý hoch má dokonale nacvičené dámské pózy. Před objektivem proto působí svůdně a naprosto uvolněně. Není proto divu, že tento světlovlasý Rus se pomalu dostává mezi topmodely. Na rozdíl od svého kolegy však nemá v úmyslu své pohlaví měnit. Určitě tedy zůstane víc mužem než ženou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!