Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Živá Barbie už má svého Kena!

O tom, že se některé ženy rády stylizují do panenky Barbie, jsme již psali. Ovšem najdou se i muži, kteří chtějí vypadat, jako její partner – Ken. Jedním z nich je i Američan Justin Jedlica.

Umělohmotný idol

Tento dvaatřicetiletý mladík z New Yorku prý utratil kolem sta tisíce dolarů za 90 zákroků, které měly zaručit jediné – podobnost s plastovou figurkou Kena. Na první pohled Justin Jedlica vypadá jako svalovec, který tráví hodiny v posilovně. Realita je však jiná – brunet si nechal svou svalovou výbavu udělat uměle, tvoří ji silikonové implantáty.

magazin.cz

 

...a šel se vycpat!

Justin si dal zpočátku „vycpat“ jen hrudník. Jenže pak se ho lidé prý začali ptát, proč posiluje jen prsa, když zbytek těla působí tak racheticky. Brunet tedy pochopil, že s bude třeba „doufouknout“ i jiné části těla, jako například bicepsy a tricepsy. Po zákrocích vypadal Jedlica „nabouchaně“, jakoby se snad ve fitku narodil. Sám přiznává, že svaly získané tvrdou dřinou  ho až tak nelákají. Daleko více ho přitahuje plastická chirurgie: „Miluju ten pocit proměny, kdy se postupně měním z divnýho chlápka na někoho, kdo vypadá líp.“

magazin.cz

 

Všechno to začalo nosem

Obsese tohoto „živého Kena“ ke skalpelu začala už v době jeho studií. Tehdy ho ani výborné studijní výsledky nezbavily jeho noční můry – velkého nosu. Nevzhledný „frňák“ Jedlicu natolik trápil, že se rozhodl „jít pod kudlu“ a této hříčky přírody se zbavit. Poté, co se operace nosu vyvedla, začal na sobě chlapík hledat „další mouchy“. Jeho touha po perfektním vzhledu se stupňovala, následovaly další zákroky, například korekce úst, tváří či vycpávky hýždí.

 

Práce na sobě ho stojí tisíce

Jak sám Justin Jedlica říká, i po 90 plastických operacích, hodlá ve svém zdokonalování pokračovat.  Podle experta doktora Drew Ordina z Beverly Hills je mužovo jednání velice riskantní a život ohrožující. Už teď spíše připomíná živou silikonovou sochu. Jedlica se však varováním směje – sám sebe označuje za velmi hezkého muže a chce nadále na svém vzhledu pracovat.

magazin.cz

 

Najde Ken svou Barbie?

Přestože mužova posedlost vizáží by spíše předpokládala homosexuální orientaci, tento „živý Ken kromě sebe, miluje i hezké ženy. Otázkou je, která z nich by jeho neustálou posedlost vzhledem vydržela... Možná, že se k němu hodila ukrajinská dívka, které se přezdívá „Živá Barbie“ – Valerya Lukyaonova. No řekněte, nebyla by to pěkná dvojice?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1