Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Bizarní rekordy z lidské říše!

Z toho, čeho jsou někteří lidé schopní, zůstává rozum stát! Zrovna tak i příroda si s námi umí pěkně zahrát. Posuďte sami…

Největší prsa na světě

Co je malé, to je hezké, ale co je větší, to je lepší. V případě Sheyly by mělo spíše platit, že kdo chce víc, nemá nic. Komplikace, kterou si vypěstovala ze svých malých a nevýrazných ňader, ji mohla stát ve finále život! Za plastické operace prsou dala 250 000 amerických dolarů, což je plus minus 5 milionů korun. Velikost ňader odpovídá 38 KKK a bylo jen otázkou času, kdy se dostaví zdravotní komplikace. Nakonec Sheila o svá ňadra, která zachvátila obrovská nekróza, samozřejmě přišla.

magazin.cz

 

Nejmenší člověk

Dvaasedmdesátiletý Nepálec Čandra Bahádur Dangi je od února 2012 oficiálně nejmenším člověkem na světě. Podle oficiálního měření zástupců Guinnessovy knihy rekordů měří jen 54,6 centimetru.

magazin.cz

 

Nejvyšší člověk

Podle loňského vydání Guinnessovy knihy rekordů dosáhl devětadvacetiletý Turek výšky 251 centimetrů, a stal se tak nejvyšším žijícím člověkem planety. Navíc si vysloužil i titul člověka s největšíma rukama na světě. Za tímto neobvykle velkým vzrůstem ale v Kosenově případě stojí onemocnění zvané akromegalie. Nejvyšší muž světa se s touto hormonální poruchou, která je obvykle způsobená nádorem hypofýzy, v květnu 2010 léčil na lékařské fakultě univerzity ve Virginii. Letos začal Kosen ve Virginii novou léčbu, která měla kontrolovat produkci růstového hormonu v hypofýze. Lékaři v Turecku uvedli, že podle představitelů univerzity Kosen již přestal růst.

magazin.cz

 

Nejplodnější matka

Valentina Vassilyev z Ruska prostě neznala antikoncepci. Také žila v letech 1707–1782, takže se nemůžeme zase tolik divit. Dodnes ale drží rekord jako žena, která zplodila největší počet dětí. Celkem porodila 69 dětí! Trošku zjednodušené to měla v tom, že bylo mezi nimi i 16 párů dvojčat, sedmkrát porodila trojčata a čtyřikrát čtyřčata. To se pak velice rychle nasčítá. A byla to dobrá matka – 67 dětí z těch 69 se dožilo dospělosti.

 

Nejdelší nehty

O tento rekord se postarala Američanka Chris Waltonová z Las Vegas, jejíž nehty dorostly za 18 let pečlivého pěstění dohromady do délky 3,1 metru na levé a 2,92 metru na pravé ruce.

magazin.cz

 

Největší lidské orgie

V Japonsku rádi nastavují nové standardy. Nejen v technologiích, ale očividně i v oblasti sexuální. Právě v této asijské zemi se totiž odehrála největší sexuální orgie, které se účastnilo 250 mužů a 250 žen. Všichni spolu provozovali sex na jednom konkrétním místě a všechno se to samozřejmě také natáčelo. Pět set souložících lidí se namačkalo do velkého skladiště obehnaného kamerami a všechny páry musely synchronizovaně střídat jednotlivé polohy.

 

Nejstarší otec

Indický farmář Nanu Ram Jogi má v 90 letech nejméně své 21. dítě. A ještě nekončí, je prý rozhodnut pokračovat v plození, dokud to jde – nejméně do stovky. Sám otec si není jistý, kolik dětí přesně se svými čtyřmi ženami má, je to ale prý určitě dvanáct synů a devět dcer. Vnoučat má nejmíň dvě desítky.

magazin.cz

 

Nejstarší prostitutka světa

V Taj-peji na Tchaj-wanu provozuje nejstarší řemeslo světa dvaaosmdesátiletá prostitutka přezdívaná „Babička“. Žena jménem Chiu si začala tělem vydělávat před 40 lety, když jí po dvacetiletém manželství umřel muž, a pracuje tak dodnes. Bere ale prý až dvacetkrát méně než její mladší kolegyně…

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!