Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Sláviku, dávej si na ni pozor! Takhle si po nocích užívá tvoje Karolína!

Krásná zpěvačka Karolína Krézlová si nedá pokoj. Na soutěži Miss Libimseti High School 2012 zazářila v upnutých šatech a hlavně bez podprsenky.

Přítomní pánové z Karolíny nemohli spustit oči. „Tahle slečna ví, jak na muže, je neuvěřitelně sexy a navíc je schopna odhodit naprosto všechny zábrany“, prozradil jeden z účastníků akce Miss. A nemýlil se. Během hudebního vystoupení zpěváka a moderátora akce Jana J. Nedvěda se Karolína zvedla ze židle, na které seděla jako porotkyně soutěže krásy, zpívajícího frontmana kapely Bek Ofis začala rozptylovat svůdnými pohyby a dokonce se ho pevně držela za ruku. Vínem posilněná Karolína tak předvedla divákům neuvěřitelnou show.

V porotě soutěže zasedla i modelka Taťána Makarenko nebo herec Jarek Hylebrant, kteří této show jen nevěřícně přihlíželi. Překvapením pro všechny bylo vystoupení zpěváka Jarka Filgase ze skupiny Argema a Pavla Callty, který natočil video klip s roztomilou herečkou Andreou Kerestešovou. Absolutní vítězkou soutěže Miss Libimseti High School 2012, do které se přihlásilo více než 1500 dívek z celé ČR, se stala Zuzana Třebická, šestnáctiletá studentka z Prahy. Všechny vítězky si odnesly hodnotné ceny, největší radost jim však udělaly luxusní šperky a originální trofej s křištály od společnosti PRECIOSA.

 

magazin.cz

 

magazin.cz

 

magazin.cz

 

magazin.cz

 

magazin.cz

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!