Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Učitelky, které svedly studenty

V amerických médiích teď probíhá skandál, kdy lesbicky orientovaná učitelka sexuálně zneužívala svou studentku. Takových výtečnic je na pedagogickém nebi spousta. Tady je pět z nich – no řekli byste to do nich?

Žena, která si udržovala „sexuální vedlejšák“

Tato osmatřicetiletá brunetka s přísným výrazem ve tváři se jmenuje Heather Whitten a ještě před nedávnem učila na jedné základce v Alabamě. Na okolí působila jako slušná ženská. A není divu – jako matka tří dětí a manželka měla pověst úctyhodné a usedlé paní. O to víc šokující bylo, když se prozradila její druhá tvář neukojitelné sexuální dračice. Whitten údajně nutila své žáky ve věku 12 až 16 let, aby jí byli po vůli. Když všechno vyšlo najevo, byla chlípná učitelka postavena před soud a uvězněna. Až bude propuštěná, bude muset zvážit svou rekvalifikaci, protože po tomto skandálu si na žádné americké škole už ani neškrtne.

magazin.cz

 

Mladá lovkyně zajíčků

Jennifer Schultz nepatří mezi prvoplánové krásky. Ale ošklivá také není. A stará už vůbec ne – je jí teprve pětadvacet let. Proto je zarážející, proč si své sexuální partnery hledala právě ve školních lavicích. Všechno to začalo tím, že pozvala skupinku svých studentů k sobě domů. Jako správná hostitelka jim nabídla občerstvení – několik panáků vodky. Zatímco někteří chlapci měli po pár drincích co dělat, aby se udrželi na nohou, dva podroušené žáky čekal ten večer ještě menší sportovní výkon. Učitelka je totiž pozvala do svého pokoje. Jednoho svedla k souloži a druhý jejím půvabům (i přes veškerá lákadla a vyhrožování) odolával. Jak už to bývá – i tento sexuální románek se jednoho dne provalil a skončil u soudu. Schultz se z toho vylhala tím, že vše svedla na alkohol. Soud jí vyměřil kauci 5000 dolarů, tedy necelých sto tisíc korun.

magazin.cz

 

Nejdražší osudová první noc

Tak takhle pěkná učitelka tělocviku měla smůlu. Zamilovala se do kluka, kterému bylo pouhých 13 let. Pamela Rogers Turner však nedokázala vášně utlumit a bombardovala žáka svými fotografiemi a videonahrávkami v sexuálních pózách. Jak to asi na nezkušeného třináctiletého klučinu zapůsobilo? Hádejte dvakrát. Ano, je to tak. Pamela se stala jeho první sexuální partnerkou v životě. Na tento okamžik budou vzpomínat oba – on na svobodě, ona ve vězení. Holt, každá legrace něco stojí...

magazin.cz

 

Sex s klučíkem ji uvěznil na 10 let

Mohl by to být její syn, ale to šestatřicetiletou Wendie A. Schweikert z Jižní Karolíny, netrápilo. Ten jedenáctiletý hošík, který byl jejím žákem na základní škole, jí totiž nějakým záhadným způsobem „udeřil na erotickou strunu“. A jak to dopadlo? Přirozeně sexem. Vše se prosáklo, když se zneužitý klučina svěřil své matce. Ta všechno dala k soudu a učitelka si za nemravné choutky vysloužila 10 let natvrdo.

magazin.cz

 

Své hosty lákala na rozkoš

Brittni Nicole Colleps vypadá, že neumí do pěti počítat. Ale přesně pět bylo žáků, se kterými se tato brunetka spustila. Sedmadvacetiletá pedagožka se sexuální orgiím se svými studenty oddávala v pohodlí svého domova. Tato „dostaveníčka“ pak jeden z jejích milenců filmoval. A právě videonahrávka se sexuálními výkony zúčastněných se stala předmětem doličným při soudním jednání. Pravda, tvář učitelky nebyla na nahrávkách vidět, ale usvědčilo ji tetování na zádech. Přestože si hromadné milování všichni zúčastnění užili, zaplatila za něj pouze Brittni Nicole Colleps. Osmnáctiletí chlapci byli u soudu shledáni nezletilými (v některých státech USA je zletilost uznána až od 21 let) a nenesli tedy za své chování zodpovědnost. Učitelku těch pár hodin slasti přišlo na dvacet let vězení.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2