Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Chytrá řešení pro vaše kabelky

Kabelka je jednou z naprosto nezbytných součástí dámského šatníku.

Většina žen vlastní rozhodně více než jednu a mnohdy jich má dokonce tolik, že už ani neví, kam je ukládat. Bylo zjištěno, že průměrná „kabelkomilka“ potřebuje minimálně 12 kabelek k tomu, aby byla spokojená a vhodně sama sebe reprezentovala. Otázkou tedy je, kam tyto naše poklady ukládat, aby se nám neponičily, a zároveň, abychom se co nejpohodlněji orientovaly v jejich skladbě a rychle si tak vybraly právě tu kabelku, která se v daný moment a v danou příležitost hodí nejvíce.

 

V klidu a soukromí

Způsob ukládání, který preferujeme, závisí na naší osobnosti, vkusu i na tom, jak přesně vypadá náš domov. Někdo preferuje mít kabelky bezpečně uložené a vyndat si jen tu, kterou momentálně potřebuje. V takovém případě se nejvíce hodí úložné prostory, které jsou určeny k umístění do skříně nebo šatny, případně je možné zakoupit pouze závěsný systém na vnitřní stranu dveří. Fantazii se meze nekladou a proto i tento jednoduchý způsob ukládání může vypadat velmi kreativně.

magazin.cz
magazin.cz

 

Vystavené na odiv

Hodně žen však své kabelky pokládá za opravdové skvosty a chce je proto mít vystavené na očích, aby se ony samy i jejich návštěvy mohly jednotlivými modely kochat. Také následný výběr té nejvhodnější kabelky k našemu outfitu je jednodušší, máme-li kabelky přímo na očích. V takovém případě mohou ženy svým kabelkám vyhradit větší prostor a zavěsit je například na zeď vedle své skříně. Existuje mnoho šikovných, vkusných a nápaditých háčků, které z Vašich kabelek vykouzlí umělecké dílo.

magazin.cz
magazin.cz

 

Kolik Vás to bude stát

Na množství kabelek i náročnosti každé z jejich majitelek pak závisí výše utracených peněz za zvolený úložný prostor. Pouhé háčky či závěsný systém budou levnější než samostatný úložný prostor pro kabelky. Ani v jednom případě se však nejedná o nijak vysoké částky a uchovávat kabelky stylově proto pro nikoho není nemožné. Do 5000 Kč byste se měly vejít vždy. Pokud přeci jen zrovna nemáte tolik peněz, kolik byste k vysněnému provedení potřebovaly, do výplaty je daleko a vy jednoduše chcete své kabelky pohodlně uložit právě teď, můžete si dopomoci krátkodou půjčkou na malou částku peněz. Takovou naleznete například zde.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1