Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pavouk / foto: Shutterstock

Už nikdy žádné pavouky!

Může se to stát každému. Pokud nevyděláváte 50 000 měsíčně, určitě věnujte pár stovek na pořízení kvalitní ochrany vašeho telefonu.

Nový chytrý telefon byl dlouho jediným velkým a vlastně jediným přáním mého syna. Všichni jeho spolužáci už nový mobil měli. Ne že by ho vlastnictví chytrého telefonu rázem naučilo vyjmenovaná slova, ale přesto jsem se rozhodla mu jeho touhu splnit a nový smartphone jsem zakoupila. Po zkušenostech s tabletem, který nepřežil pád na dlaždice hned druhý svátek vánoční, jsem se rozhodla investovat ještě nějaké prostředky a pořídit obal na mobil, abych minimalizovala riziko, že nový mobil dopadne stejně jako nový tablet. Přece jenom pořízení nového telefonu není zcela levná záležitost.

Po krátkém hledání na internetu jsem narazila na obaly na mobily od JHMobil, kde se dá koupit veškeré i další příslušenství a náhradní díly pro mobilní telefony a zařízení značek: Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Nokia, Sony, SonyEricsson, Samsung.

 

 

Jde o specializovaný obchod, kde najdete klasické obaly na mobily, ale i kryty na zadní části zařízení. Pouzdra na mobily v nejrůznějším provedení od obyčejných až po specializované bicepsové obaly pro sportovce. V sortimentu tohoto obchodu jsou také ochranné fólie i tvrzená skla pro mobily nejrůznějších značek. Náročnější zákazníky jistě uspokojí široké možnosti výběru temperovaných skel. Za zmínku stojí, že prasklý displej u mobilu je jedna z nejčastějších závad. 

Tento obchod patří k těm dobře prověřeným, protože je na trhu už více než 9 let. Nabízí originální zboží za nejnižší ceny na českém trhu. Pokud se snad při výběru zmýlíte, můžete zboží vyměnit do 30ti dnů od nákupu. Jestliže vaše objednávka bude  vyšší než za 1800 Kč je doprava zdarma. A protože nejenom mému synkovi padají věci na dlaždice, hned jsem objednala také obal na mobil i pro svůj telefon. Při hledání vhodného ochranného krytu na mobil si můžete můžete přiobjednat i další originální náhradní díly, také baterie, datové kabely, nabíječky apod. Nezanedbatelnou výhodou tohoto obchodu je ucelený sortiment na jednom místě, takže odpadá zdlouhavé surfování po dalších stránkách na internetu při hledání vhodného příslušenství nebo náhradních dílů k vašemu mobilu.

Nakonec musím ještě říci, že jsem návštěvy na www.JHMobil.cz opravdu nelitovala. Synek má z nového mobilu velikou radost, a já jsem klidná, že mu s novým ochranným obalem i dlouho vydrží. Ten můj telefon dostal také nový kryt, který vypadá elegantně a díky fólii na displeji ho v kabelce nic nepoškrábe.

Už nikdy žádné pavouky!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!